Mit jelent, hogy nagyon fiatal? Meg szeretnéd tartani?
2012. márc. 27. 11:24
2/40 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy fiatal,de ha még nem vagy nagykorú,akkor minél előbb szólj nekik.Ne kerülgesd a forró kását,hanem mondd nekik,hogy üljenek le,mert valami nagyon fontos dolgot szeretnél közölni velük,aztán mondd el,hogy terhes vagy.Készülj fel,hogy valószínűleg nem fognak túl jól reagálni és még az is lehet,hogy azt akarják majd,hogy vetesd el a babát.Ha mégis megtartod a babát,akkor a szüleid valószínűleg segíteni fognak mindenben,ők tudják,hogy mire van szüksége egy kisbabának.Ne halogasd a dolgot,ha már ilyen helyzetbe hoztad magad,akkor vállalnod kell a következményeket is!
2012. márc. 27. 11:29
3/40 anonim válasza:
szüksége van szülőkre .az apuka vállalja?hány évesek vagytok?eltudjátok tartani.mond el a szüleidnek mihamarább.
2012. márc. 27. 11:30
4/40 anonim válasza:
Odaállsz eléjük, és megmondod. Ha már szexelni tudtál, ehhez is kell legyen annyi bátorságod!
Mi kell egy kisbabának? Rengeteg minden, és az qrva sokba kerül. A legalapabb dolgok:
-kiságy
-babakocsi
-fürdetőkád (állvánnyal)
-rövid-hosszú ujjú body
-rövid-hosszú ujjú rugdalózó
-textilpelenka
-sapka
-cumisüveg
-cumi
-orrszívó
-cumisüvegmosó kefe
-körömvágó olló
-pelenka
-popsikenőcs
-alkohol
-hintőpor
-babafürdető
-kifogókendő
Ezek kellenek nagyjából, a teljesség igénye nélkül.
2012. márc. 27. 11:31
5/40 A kérdező kommentje:
17 éves leszek április 30-án.A kicsit semmi esetre nem szeretném elvetettni,és a barátommal mind a ketten válaljük.Ami a pénzt illeti nem kell attól félnem apukájánál a cégnél a helyettes úgyhogy a pénz nem gond :)
2012. márc. 27. 11:34
6/40 anonim válasza:
Mennyire fiatal?Milyen viszonyban vagy a szüleiddel?Meg akarjátok tartani?Barátoddal mennyire komoly a kapcsolat?Rengeteg dologtól függ.Mi azt sem tudjuk,hogy meg akarjátok-e tartani,így nehéz tanácsot adni.
2012. márc. 27. 11:34
7/40 anonim válasza:
hány éves vagy?leültetted a szüleidet és :anya ,apa terhes vagyok,nem lesz egy szerű,és mi van a baba apjával ?ő tudja?hány éves?
2012. márc. 27. 11:35
8/40 anonim válasza:
Én is ápr. 30-án leszek... hát kicsit több mint te. :)
Gratulálok, akkor nem olyan nagy a baj. A szüleidnek mindenesetre mond el, minél hamarabb.
2012. márc. 27. 11:37
9/40 timszy25 válasza:
Szia!
Szerintem a pároddal együtt álljatok a szüleid elé és mondjátok el hogy babátok lesz,szeretitek egymást és szeretnétek megtartani.
Egy kisbabának nagyon sok mindenre van szüksége,leginkább szeretetre és biztos anyagi háttérre.Sajnos a vakvilágba nem lehet gyereket szülni.De mindenképp beszélj a szüleiddel mivel még kiskorú vagy.
2012. márc. 27. 11:44
10/40 A kérdező kommentje:
A barátom 20 éves ami azt illeti még Ő is tanul,de azmellet dolgozik is.A kapcsolatunk komoly.Tulajdonképpen el vagyok már jegyezve csak az esküvőig még 1 évet várni kell.Amúgy meg nagyon örült amikor megtudta,amiben tud abban segít és nagyon várja már a picit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!