Mivel védekezzünk, ami biztonságos, de nem lehet az hormontartalmú pl tabletta, fiatal vagyok (20 éves), helyi foggátlókban nem bízok, és az óvszert is szeretnénk már letenni. ötletek?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat, természetesen nőgyógyászhoz is elmegyek, tapasztalatokat kérnék...Előző betegség miatt esik ki a tabi...2012. febr. 18. 23:41
1/5 anonim válasza:
spirál és ilyesmin gondolkodtál már?
2/5 anonim válasza:
önmegtartóztatás, naptár, hőmérő, spermicid szer, megszakítás, méhsapka, kombinálni érdemes...
3/5 anonim válasza:
Nekem annó pont ennyi idősen erre a kérdésre a nőgyógyász a Minigold spirált ajánlotta. Mert semmilyen hormontalmú dolgot nem szedhetek, allergiás vagyok a latexre... :S Egy ideig pharmatex hüvelytabival védekeztünk+megszakítás. Végül teherbeestem... :D Aztán terhesség után latexmentes óvszerrel, később már csak naptár módszer+ megszakítás és most ismét terhes vagyok. Legközelebb amilyen hamar lehet spirált rakatok fel. Szóval neked is azt ajánlom. És ezt a minigoldot, mert ezt olyannak is ajánlják, aki még nem szült.
Remélem tudtam valamit segíteni.
4/5 anonim válasza:
Nuvaring hüvely gyűrű. Helyileg bocsát ki hormonokat, nem terheli a májat, mint a tabletta. Nincs akkora kockázata sem, pl. Trombozis. A dokim szerint terhesség ellen jobban véd, mint a tabletta. Havonta egyszer felteszed, három hét múlva leveszed. Észre sem lehet venni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, jövőhéten megbeszélem dokival :)
2012. febr. 19. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!