Nagyon fiatal vagyok és teherbe estem. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Tippeket kérek. Mire van szüksége egy kisbabának?
na majd írd meg mit szóltak anyukádék:)
Ja és kezdd el olvasgatni az interneten mire van szükség, nem nagy ördöngösség, nem kell miden kacatot megvenni amit ma reklámoznak:)Elég olcsón ki lehet jönni:)
Drágám, külföldön is válság van. Mondom, nagyon fiatal vagy te még ehhez, akkor nem írnál ezekről ilyen nagy lendülettel. :) Gazdag apósokon kívül sajnos vannak ilyen dolgok az életben, mint politika, gazdaság, államcsőd, világválság. Nekünk is vannak cégeink, üzemeink, a férjem beleszakad a munkába, ezek fenntartásába, azért mondom, hogy sajnos sokszor nem az egyénen és a tőkén múlik, hogy mi lesz.
De kívánom, hogy mindig rendben legyen veletek mindig, és szép család legyen belőletek.
A szüleimnek most mondtam el az álláspontot hogy terhes vagyok.Nagyon örülnek neki anyukám örömében elsírta magát.Csak annyit kérdeztek hogy nem tudtunk volna jobban vigyázni???Az abortuszról hallani sem akarnak.Felajánlottáka a segítségüket hogy bármiben fordulhatok hozzájuk.Apukám meg rögtön hozzákedett a házunk tervfajzához.
Nagyon boldog az egyész család.Nem tudom mitől kellet ennyire stresszbe lennem és mégegyszer koszike a jó segítségeket. :))
Gratulálok!Szerencsés vagy,hogy a szüleid ilyen jól fogadták a hírt és mindenben támogatni fognak!
Annak a válaszolónak,aki a válságról és csődről írt,azt üzenem,hogy ha mindenki ilyen sötéten látná a világot,akkor senki nem vállalna gyereket.Nagyon kevés olyan ember van manapság,akinek semilyen anyagi gondja nincs és annál többen vannak,azok,akik egyik napról a másikra élnek,ennek ellenére mégis mernek gyereket vállalni.Igaz,hogy a kérdező még valóban nagyon fiatal és sok dolgot nem úgy lát,ahogy az valójában van,de ennek semmi köze a gazdasági válsághoz.Ha így nézzük a dolgokat,akkor a 30 éveseknek sem lenne szabad gyereket szülni a gazdasági helyzet miatt.
13:31-es, én írtam a válságról, de nem azért, mert sötéten látom a világot. Ha gondolod, olvasd el újra a hozzászólásomat. Annyit írtam, hogy nem lehet arra támaszkodni, hogy a kérdező barátjának az édesapjának jelenleg cégei vannak. S ezek után még kétszer gratuláltam és jókívánságaimat írtam.
Nekem két gyermekem van, és lesz harmadik is. Csak ennyire látom sötéten az életet. Picit tessék már jól érteni, amit a másik ír. :)
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!