Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fiatal vagyok és...

♥Szandika♥ kérdése:

Nagyon fiatal vagyok és teherbe estem. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Tippeket kérek. Mire van szüksége egy kisbabának?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 11:17
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

na majd írd meg mit szóltak anyukádék:)

Ja és kezdd el olvasgatni az interneten mire van szükség, nem nagy ördöngösség, nem kell miden kacatot megvenni amit ma reklámoznak:)Elég olcsón ki lehet jönni:)

2012. márc. 27. 12:36
 22/40 A kérdező kommentje:
mindennképpen megírom :)
2012. márc. 27. 12:38
 23/40 anonim ***** válasza:
70%

Drágám, külföldön is válság van. Mondom, nagyon fiatal vagy te még ehhez, akkor nem írnál ezekről ilyen nagy lendülettel. :) Gazdag apósokon kívül sajnos vannak ilyen dolgok az életben, mint politika, gazdaság, államcsőd, világválság. Nekünk is vannak cégeink, üzemeink, a férjem beleszakad a munkába, ezek fenntartásába, azért mondom, hogy sajnos sokszor nem az egyénen és a tőkén múlik, hogy mi lesz.

De kívánom, hogy mindig rendben legyen veletek mindig, és szép család legyen belőletek.

2012. márc. 27. 12:38
 24/40 A kérdező kommentje:
köszőnjük :)
2012. márc. 27. 12:42
 25/40 A kérdező kommentje:

A szüleimnek most mondtam el az álláspontot hogy terhes vagyok.Nagyon örülnek neki anyukám örömében elsírta magát.Csak annyit kérdeztek hogy nem tudtunk volna jobban vigyázni???Az abortuszról hallani sem akarnak.Felajánlottáka a segítségüket hogy bármiben fordulhatok hozzájuk.Apukám meg rögtön hozzákedett a házunk tervfajzához.

Nagyon boldog az egyész család.Nem tudom mitől kellet ennyire stresszbe lennem és mégegyszer koszike a jó segítségeket. :))

2012. márc. 27. 12:58
 26/40 anonim ***** válasza:
54%

Gratulálok!Szerencsés vagy,hogy a szüleid ilyen jól fogadták a hírt és mindenben támogatni fognak!

Annak a válaszolónak,aki a válságról és csődről írt,azt üzenem,hogy ha mindenki ilyen sötéten látná a világot,akkor senki nem vállalna gyereket.Nagyon kevés olyan ember van manapság,akinek semilyen anyagi gondja nincs és annál többen vannak,azok,akik egyik napról a másikra élnek,ennek ellenére mégis mernek gyereket vállalni.Igaz,hogy a kérdező még valóban nagyon fiatal és sok dolgot nem úgy lát,ahogy az valójában van,de ennek semmi köze a gazdasági válsághoz.Ha így nézzük a dolgokat,akkor a 30 éveseknek sem lenne szabad gyereket szülni a gazdasági helyzet miatt.

2012. márc. 27. 13:31
 27/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt és ezzel teljesen egyetértek.
2012. márc. 27. 13:34
 28/40 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak még ilyen fiatalok, akik igent mondanak az Életre. Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget! Néhány kommentelőnek meg, pl. az elsőnek, akik firtatjátok, megtartja-e: hát öregem, nem macskáról, hanem babáról beszélsz!
2012. márc. 27. 14:31
 29/40 anonim ***** válasza:

13:31-es, én írtam a válságról, de nem azért, mert sötéten látom a világot. Ha gondolod, olvasd el újra a hozzászólásomat. Annyit írtam, hogy nem lehet arra támaszkodni, hogy a kérdező barátjának az édesapjának jelenleg cégei vannak. S ezek után még kétszer gratuláltam és jókívánságaimat írtam.

Nekem két gyermekem van, és lesz harmadik is. Csak ennyire látom sötéten az életet. Picit tessék már jól érteni, amit a másik ír. :)

Bocs az offért.

2012. márc. 27. 15:31
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
KAMU :) persze, apád egyből tervrajznak látott neki :))
2012. márc. 29. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!