Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fiatal vagyok és...

♥Szandika♥ kérdése:

Nagyon fiatal vagyok és teherbe estem. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Tippeket kérek. Mire van szüksége egy kisbabának?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 11:17
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

A szüleimmel nagyon jó a viszonyunk,viszont a barátom hallani sem akar az abortuszról.

Talán úgy könnyebb lesz ha együtt mondjuk el.Kösz a választ.

amúgy már az Ő szülei tudnak róla csak az enyémek nem :)

2012. márc. 27. 11:49
 12/40 anonim ***** válasza:
OFF Lányos anyaként engem kiakasztana, ha én tudnám meg utoljára, hogy a lányom terhes :( (vagy legalábbis a fiús szülők után)
2012. márc. 27. 11:52
 13/40 A kérdező kommentje:
hát van ez úgy :)
2012. márc. 27. 11:53
 14/40 anonim ***** válasza:
Egy gyerek felneveléséhez több felelősség kell, mint hogy tudjad a védekezési módokat.
2012. márc. 27. 11:58
 15/40 A kérdező kommentje:
igen tudok róla.van benne tapasztalatom (babysitterkedni szoktam)van némi elképzelésem és remélem a szüleimre is támaszkodhatok mert ki nem örülne a saját unokájának???
2012. márc. 27. 12:01
 16/40 anonim ***** válasza:
Az, hogy szoktál babysitter-kedni, nem egyenlő azzal, hogy tudod is milyen egy újszülöttel... Sok éjszakát átvirrasztani, stb stb. Az én apám nem örült az unoka érkezésének, pedig én már férjnél vagyok egy jó ideje, és 18 is elmúltam már sok éve... Persze mostmár imádja meg minden, de akkor nem örült, ez tény. Sok sikert, és erős idegrendszert! :)
2012. márc. 27. 12:12
 17/40 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ne kezdjetek el veszekedni a szülőkkel, jó időpontot kell megválasztani amikor jó kedvük van. Tudatosítsd bennük hogy mindent tudtok a gyerekvállalásról amit kell, de ehhez jó ha utánaolvasol, hogy elkápráztasd a szülőket, hogy érett vagy a dologhoz.
2012. márc. 27. 12:15
 18/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ami a babysitterkedést illeti nem csak 1 éjjszakás gyerekekre vigyáztam...volt egy kisbaba akit fél évig hozzánk költöztettek :)
2012. márc. 27. 12:15
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Először is jó egészséget és boldog babásságot kívánok!

Másodszor, te tetted fel a kérdést, hogy mire van szüksége egy kisbabának... talán mégsem olyan nagy a tapasztalatod akkor.

Harmadszor, nem szabad ilyenekre alapozni, hogy a párod helyettes az apukájánál. Irigylem a fiatalság azon részét, aki nem tudja, hogy még mindig válság van, és egy jó ideig az is lesz... :( Nap mint nap mennek tönkre cégek, a jól menők is... Kívánom, hogy maradjatok talpon, legyen szerencsétek mindenben. És tanuljatok, tanuljatok, tanuljatok, képezzétek magatokat ahogy csak lehet.

2012. márc. 27. 12:26
 20/40 A kérdező kommentje:
igyekszünk tanulni,de tudom hogy az álmaimat pár évre féretehetem az hogy cégek mennek tönkre az egy dolog nem kell mingyá arra gondolni.Ha tönkre megy a céh akkor kimegyünk külfoldre a többi 2 cégkez :)
2012. márc. 27. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!