Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 47éves vagyok gyermektelen....

47éves vagyok gyermektelen. Már volt egy lombik programon 3 évvel ezelőtt, de nem sikerűlt. Nem tapadt meg az embrió. A férjem 62 éves, és van egy 36 éves saját fia. Van még remény a gyerekre, és milyen nagy a kockázat? Judit

Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsot kérni, hogy elkezdjük-e a programot a Kaáli Intézetben? Köszönöm a segítségüket. Judit
2012. márc. 19. 06:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

Milyen sokan egy csettintésre kimondják az ítéletet, de próbálnának ők me leélni egy egész életet gyermek nélkül. Én azt mondom, hogy igen, próbáld meg! Mert a gyermek majd megfiatalít és jobban fogod bírni a strapát, mint gondolnád. Egy példa: Fehér Anna színésznőnk is 50-en túl vált édesanyává, és én nem vetek rá követ, hogy ezt hogyan képzelte. Gondolom boldogabb, mint valaha. A gyermek a legnagyobb boldogság a világon. Én majdnem 31 évesen lettem anyuka. Lettem volna már előbb is, de így alakult. Én sem érzem magam fiatalnak, és belegondoltam, mi lesz húsz éve múlva, 50 éves leszek, Ő még épp, hogy érettségizik, de szeretnénk másodikat is. Az a gyermek úgy fog felnőni, hogy neki természetes, hogy idősebb szülei vannak. Nem is értem, akik ide írtak mindenféle okosságot, hogy tudták ilyen könnyedén tenni, mintha nem is éreznék ennak a dolognak a pszichikai súlyát.

Remélem kiteljesedik az éeletetek egy babával!

Sok boldogságot!

(Remélem még elolvasod az én véleményemet is.)

2012. szept. 28. 10:21
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia Kérdező! Hogy alakult az életetek?
2014. júl. 23. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!