Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a kockázat ha akarok még...

Mi a kockázat ha akarok még egy babát?

Figyelt kérdés
2 gyerekünk van egyik 2,5 éves másik 10 hónapos szeretnénk még eggyet mind a kettö császárral született.A vércsoportom A2 RH negatív.Az elsö gyerek elött egyszer elvetéltem.Tehát elméletileg 3 terhességem volt.27 éves vagyok.
2010. febr. 18. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A császárnál úgy tudom, hogy 3 kihordott terhességnél többet nem javasolnak, a hegek miatt (ha nő a méhed, nehezebben bírják a terhelést). Neked csak 2 kihordott terhességed volt ezek szerint, elvileg lehet még egy. A dokid mit mond?
2010. febr. 18. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy várjak 5 évet de az szerintem sok és nem akarok 32 évesen belevágni inkább ugy 30 évig szeretném
2010. febr. 18. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én azt tudom javasolni elsősorban, hogy hallgass az orvosodra én nem tettem meg is lett az eredménye az első babám nagy volt 4100g 57cm lábtartásos császároztak akkor azt mondta a doki ha jót akarok magamnak 5 éven belül nem szülök de 3év van közte és a második közt és sos császárom voltfenyegető hegszétválás miatt igaz a 39. héten na akkor ismét felhívta a figyelmemet rá hogy most legalább 6-8évig felejtsem el a dolgot mert nem lesz jó vége de ismét megtörtént a csoda három év épphogy eltelt és meg is lett az eredménye a felelőtlenségemnek sajnos a hasfalam nem bírta a kiképzést és a 33. héten megcsászároztak hála az égnek a babának nem lett baja én viszont majdnem ottmaradtam mert annyira roncsolódott a hasfalam hogy nem tudtak olyan gyorsan bezárni mit normál esetben kellett volna és annyira véreztem hogy nem győzték hozni az utánpótlást. ráadásul a seb gyógyulása is nehezebb volt sokkal mint az első kettőnél. Jóval fájdalmasabb volt minden mozdulat minden levegővétel, szülés után 3 hónappal még segítséggel tudtam csak felkelni a picihez és a nagyokat is anyósom rendezte mert képtelen voltam oviba vinni őket vagy felöltöztetni a Wc re jutás is komoly kihívás volt pedig nem vagyok egy anyámasszony katonája. De ha gondolod kérd ki még 2-3 orvos véleményét az a biztos.

2010. febr. 18. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömnél a csemeték hasonlóképpen jöttek, mint nálad, azzal, hogy a harmadikra akkor derült fény, amikor már 12 hetes volt a pocakban. Ekkor a ketteske még csak 9 hónapos volt, egyeske 3 év körül. Mindegyik császáros volt. Sikerült a harmadikat a tervezett időpontban világra segíteni, de ehhez elég nagy mázli kellett, meg gondolom fizikai adottság is. Eredetileg is hármat terveztek, így a harmadik császár után egyből elkötötték a petevezetékét. De az orvos azt mondta, hogy biztos, hogy nem tudott volna még egy csemetét kihordani.
2010. febr. 19. 08:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat akkor tényleg igaza van a dokinak jobb lessz megvárni azt az 5 évet.Mikortól kell azt az 5 évet számitani?Ha a második gyerek 2009 május 1 született akkor csak 2014 május 1 töl eshetek teherbe?
2010. febr. 19. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugodtan lehetsz terhes, ha szeretnéd! Nekem 3 gyermekem van, mindhárom császárral született, és 3-3 év van köztük, és semmi komplikáció nem volt. Az igaz, negyedik terhességet nem ajánlanak, de azt mondta az orovs, ha valaki akar, vállahat negyediket is, nincs nagyobb kockázata egy második várandósságnál a negyediknek. De ezt az orvosoddal beszéld meg, vagy kérdezz meg másik orvost, ő mit mond.

2010. febr. 27. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két ismerősöm is van, akik mindketten öt gyermeket szültek, mindet császárral. Igaz, hogy sebész orvos a férje az egyiknek, a másiknak meg ugyanez az orvos jó ismerőse, de szerintem ha van sűrű orvosi kontroll, akkor a hárommal semmi gond nem lehet, ja és a második 30-al kezdte és 38-al szülte sz utolsót...

2010. febr. 27. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!