Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Harmincnyolc evesen nem nagy...

Harmincnyolc evesen nem nagy kockazat babat valalni?

Figyelt kérdés
A munka tarsaim azt allitjak hogy veszejes! Vele születet rendellenessegröl es down-korrol beszelnek nekem! nagyon meg ijesztettek,mert most mar a 6.hetes babas vagyok!! Mik az esejek ilyen korban az egeszseges babahoz? Nagyon aggodom! A babaert a cigit is le tettem.
2010. febr. 26. 05:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ismerős 37 évesen szülte első kisfiát, nagyon kis aranyos és egészséges gyerek lett.

A nagymamám pedig 40 évesen szülte anyámat,

de ott anyu már a harmadik gyereke volt,

és anyám is egészséges, nincs vele semmi baj :)

2010. febr. 26. 05:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A cigit meg jó hogy leetted, mert olyat is ismerek, aki nem tette le.

Annak a fia később állandó idegi problémákkal küzködött, volt neki ilyen tikkje, hogy rángatózott a feje, meg hülye hangokat adott ki néha a torkával akaratlanul.

Meg volt még egy csomó szarság, amire szedett mindenféle gyógyszereket.

Emiatt később suliba nem járhatott, magántanárnál tanult, később depresszióval is kellett kezelni.

Mellesleg nagyon okos, zseni a srác, csak állandóan gyógyszerekkel kell tömni, hogy normális életet élhessen.

2010. febr. 26. 05:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Elözször is gratulálok!!

Majd több vizsgálatot fognak végezni.Nem te vagy az elsö és utolsó aki ennyi idösen szül.....

Elsö baba??

Èn már nem vágnék bele babába 38 évesen....De ha már a pocakban lenne,biztosan nem is tennék ellene.

Mégegyszer gratula,és vigya´zz magatokra.

A cigit én is azonnal letettem ahogy megláttam a +tesztet.Ennek 3 éve.Azóta sem cigiztem!

24 hós,38 hetes km.

2010. febr. 26. 07:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már valahol írtam itt a lapom, hogy 38 évesen hoztam világra a kislányomat, minden rendben ment és ma is.

Örülj, és légy nyugodt!

2010. febr. 26. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám a hugomat (3. gyerek),38 évesen szülte.Sok vizsgálat van még pluszban,és nagyon oda kell figyelned magadra.Minden lehet egy 20 éves anyukánál is...

A hugom már 18 éves és makk egészséges.Odafigyelnek a dokik az "idősebb" kismamákra.Sok boldogságot!!!

2010. febr. 26. 08:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyu 38 évesen szült.Tudtommal minden rendben van velem :P Szerintem a cigi sokkal veszélyesebb mint a korod, de igy hogy letetted igy sztem nem lesz semmi baj! Ne aggódj!
2010. febr. 26. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Édesapámat 40 évesen szülte a nagymamám 63 évvel ezelőtt. Addig hiába próbálkoztak babával, nem sikerült. De milyen jó, hogy nem adták fel!!! :)

Szóval csak nyugi, minden rendben lesz.

2010. febr. 26. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a valaszaitokat,igazan jol estek.Megtudnatok nekem irni milyen plussz vizsgalatok varnak ram? A masodik babamat varom.Van eggy nagylanyom 12-eves.
2010. febr. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!