Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok -nagy a kockázat?

Mit gondoltok -nagy a kockázat?

Figyelt kérdés
Ebben az évben terveztük a második gyerekünket. Azonban tavasz óta köhögök. Voltam már tüdőgyógyásznál, csináltam allergia tesztet - de semmi. A dokik szerint egészséges vagyok - csak épp köhögök. Néha nagyon, aztán pedig elmúlik. Mostmár nem várnánk tovább a babával. Szerintetek belevághatok így, köhögve?
2010. szept. 21. 06:56
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
A gyomorsavad nem sok? Férjem a refluxától köhög nap mint nap.
2010. szept. 21. 07:21
 2/7 A kérdező kommentje:
nincs gyomorsavam...
2010. szept. 21. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Vagy nem tudsz róla... lehet, hogy van és nem ér fel teljesen, de a gyomorsav tudja irritálni a torkot.

Próbáld ki, amikor rádjn a khgés, egy kiskanál fele, annyi szódabikarbónás vizet igyál, és kiderül, hogy a sav okozza-e.

2010. szept. 21. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Első vagyok. Szerintem első körben próbáld ki,hogy kaja után beveszel egy Reniet és vársz. Ha utána nem köhögsz tuti a sav volt. Próbáld egy napig.
2010. szept. 21. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erről a nőgyógyászodat kérdezd meg. Csináltak tenyésztést a horgőidről, vagy valahonnan a légutakból? Mert ha valami baci csinálja, akkor azért jobb lenne ha nem lenne ott babaváráskor. Fül-orr-gégész is nézzen meg! Ha a tüdőgyógyász nem talált semmit, akkor nem tüdő, hanem a torkodban van valami. Feltéve ha ott irritál, és attól köhögsz.
2010. szept. 22. 23:34
 6/7 A kérdező kommentje:

A tenyésztés negativ. Most azért, a biztonság kedvéért megismételtem, pénteken lesz kész. A tüdőgyógyász szerint okés a tüdőm, szerinte allergia. Az allergológus szerint nem az... :(

Most el fogok menni egy másik allergológushoz...

De közben már próbálkoznánk...

2010. szept. 23. 06:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy elmúljon. Nemcsak a baba miatt, de miattad is! Vigyázz magadra.
2010. szept. 23. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!