Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes vagyok? Van...

Vajon terhes vagyok? Van kockázat ha igen?

Figyelt kérdés

14-én történt az aktus balesettel és rigesoftot kellett használnom.Szerdán kellett volna megjönnie,már tegnap d.u és ma reggel is teszteltem.Ilyen lett:

[link]

[link]

Jövő 7en megyek orvoshoz,de érdekelne,ha vki tudja,h rigesoft mellett teherbeesni veszélyes e a magzatra nézve.

2010. ápr. 30. 12:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ezek egyértelműen +tesztek... Ezek szerint terhes vagy.

Utóbbiban nem tudok segíteni.

2010. ápr. 30. 12:34
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha rögtön a baleset után bevetted a 72 órásat akkor nem feltétlenül van baj, mert még nem történt meg akkor a beágyazódás, nem volt kapcsolat közted és a megtermékenyített petesejt között.

De mindenképpen konzultálj orvossal.

2010. ápr. 30. 12:42
 3/18 anonim ***** válasza:

Szeretnék már én is ilyen + tesztet csinálni,mert nagyon várjuk a kis tesót.

Gratulálok!

Sajnos a másik kérdésedre nem tudom a választ.

2010. ápr. 30. 12:46
 4/18 anonim ***** válasza:

A betegtájékoztató szerint:

Nincs bizonyíték arra, hogy a Rigesoft tabletta káros hatást fejtene ki a fejlődő magzatra, de szükséges lehet annak ellenőrzése, hogy a terhesség nem méhen kívül alakult-e ki. Ez különösen fontos, ha Önnek erős hasi fájdalma jelentkezik a Rigesoft tabletta alkalmazását követően, vagy korábban méhen kívüli terhessége, kismedencei gyulladása volt, illetve kismedencei műtéten esett át.

2010. ápr. 30. 12:48
 5/18 A kérdező kommentje:

2. válszoló :akkor miért + a tesztem?Vagy legalábbis nagyon úgy fest.

Hát a betegtájékoztató szerintiekből semmi nem igaz.Mármint nem volt erős fájdalmam meg semmi a felsoroltakból.

Nem pont a lejobb időpontot választotta ha ott van a pocimban...De majd lesz vhogy..

2010. ápr. 30. 12:58
 6/18 anonim ***** válasza:

Azért volt pozitív teszted mert már megtörtént a beágyazódás, de mikor a tablettát bevetted még nem.

A beágyazódás időtartama átlag 2 hét.

2010. ápr. 30. 13:07
 7/18 anonim ***** válasza:

Szia

Ez gabriel, ugye?

mennyi idő után jött ki a második csik?

mert ha 10 perc után,akkor az negativ.

a riges. nincs káros hatással a magzatra

2010. ápr. 30. 13:09
 8/18 A kérdező kommentje:

Na de elvileg a rigesoftnak meg kéne ezt akadályoznia nem?Az aktus után 11 órával már bevettem az első szemet.

Igen gabriel.A második csík akkor lett látható,mikor a háttér rózsaszín szine kifakult.Szóval ahogy végigkúszott rajta a vizelet onnan kb 3-5 perc.

2010. ápr. 30. 13:19
 9/18 anonim ***** válasza:
11 órával utána vetted be? És csak egy alkalommal nem védekeztetek? Mert lehet, hogy előbb fogant a baba és azért tudott beágyazódni. Szerintem! Egyik ismerősöm későn vette be a gyógyszert, aztán meggondolta magát és megtartotta a babát, de sajnos a 14. héten ismeretlen okok miatt elvetélt. Az orvosa szerint nincs köze a Rigesofthoz, de Regi szerint igen és azóta is marcangolja az önvád, hogy miatta ment el a baba. Szerintem beszéld meg az orvossal, bár a barátnőm orvosa szerint nem emiatt ment el a kicsi.
2010. ápr. 30. 13:42
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát biztos vagyok benne,hogy 15-én hajnalban fogant,mert akkor az az egy alkalom volt.Mindig védekezük,akkor is védekeztünk,csak kiszakadt a gumi.Másnap délelőtt meg be is vettem.

Hát remélem nem lesz semmi gáz.Hétfőn reggel azért még csinálok egy tesztet,úgy tudom,h akkor már erősebbnek kell lennie a csíknak mert a hcg szint gyorsan emelkedik az elején.

Milyen érdekes.Voltam jósnőnél 2éve és azt mondta kb még 2 év és ikreim lesznek.Csak nevettem rajta,hogy esély sincs rá,mert nem tervezünk a párommal a körülmények miatt egyenlőre gyereket.

Hát úgy látszik a terhesség bejött...Ikrekre számítok:)

2010. ápr. 30. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!