Vajon terhes vagyok? Van kockázat ha igen?
14-én történt az aktus balesettel és rigesoftot kellett használnom.Szerdán kellett volna megjönnie,már tegnap d.u és ma reggel is teszteltem.Ilyen lett:
Jövő 7en megyek orvoshoz,de érdekelne,ha vki tudja,h rigesoft mellett teherbeesni veszélyes e a magzatra nézve.
Ezek egyértelműen +tesztek... Ezek szerint terhes vagy.
Utóbbiban nem tudok segíteni.
Ha rögtön a baleset után bevetted a 72 órásat akkor nem feltétlenül van baj, mert még nem történt meg akkor a beágyazódás, nem volt kapcsolat közted és a megtermékenyített petesejt között.
De mindenképpen konzultálj orvossal.
Szeretnék már én is ilyen + tesztet csinálni,mert nagyon várjuk a kis tesót.
Gratulálok!
Sajnos a másik kérdésedre nem tudom a választ.
A betegtájékoztató szerint:
Nincs bizonyíték arra, hogy a Rigesoft tabletta káros hatást fejtene ki a fejlődő magzatra, de szükséges lehet annak ellenőrzése, hogy a terhesség nem méhen kívül alakult-e ki. Ez különösen fontos, ha Önnek erős hasi fájdalma jelentkezik a Rigesoft tabletta alkalmazását követően, vagy korábban méhen kívüli terhessége, kismedencei gyulladása volt, illetve kismedencei műtéten esett át.
2. válszoló :akkor miért + a tesztem?Vagy legalábbis nagyon úgy fest.
Hát a betegtájékoztató szerintiekből semmi nem igaz.Mármint nem volt erős fájdalmam meg semmi a felsoroltakból.
Nem pont a lejobb időpontot választotta ha ott van a pocimban...De majd lesz vhogy..
Azért volt pozitív teszted mert már megtörtént a beágyazódás, de mikor a tablettát bevetted még nem.
A beágyazódás időtartama átlag 2 hét.
Szia
Ez gabriel, ugye?
mennyi idő után jött ki a második csik?
mert ha 10 perc után,akkor az negativ.
a riges. nincs káros hatással a magzatra
Na de elvileg a rigesoftnak meg kéne ezt akadályoznia nem?Az aktus után 11 órával már bevettem az első szemet.
Igen gabriel.A második csík akkor lett látható,mikor a háttér rózsaszín szine kifakult.Szóval ahogy végigkúszott rajta a vizelet onnan kb 3-5 perc.
Hát biztos vagyok benne,hogy 15-én hajnalban fogant,mert akkor az az egy alkalom volt.Mindig védekezük,akkor is védekeztünk,csak kiszakadt a gumi.Másnap délelőtt meg be is vettem.
Hát remélem nem lesz semmi gáz.Hétfőn reggel azért még csinálok egy tesztet,úgy tudom,h akkor már erősebbnek kell lennie a csíknak mert a hcg szint gyorsan emelkedik az elején.
Milyen érdekes.Voltam jósnőnél 2éve és azt mondta kb még 2 év és ikreim lesznek.Csak nevettem rajta,hogy esély sincs rá,mert nem tervezünk a párommal a körülmények miatt egyenlőre gyereket.
Hát úgy látszik a terhesség bejött...Ikrekre számítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!