Vajon terhes vagyok? Van kockázat ha igen?
14-én történt az aktus balesettel és rigesoftot kellett használnom.Szerdán kellett volna megjönnie,már tegnap d.u és ma reggel is teszteltem.Ilyen lett:
Jövő 7en megyek orvoshoz,de érdekelne,ha vki tudja,h rigesoft mellett teherbeesni veszélyes e a magzatra nézve.
Hát igaz,hogy nem terv volt,csak becsúszott,de állunk elébe és örülünk is neki,a körülmények megváltoztatására pedig van pár hónapunk.
Szorítok nektek,h sikerüljön.
Köszi a válaszokat:)
Szia!
Megnéztem a gyógyszer betegtájékoztatóját, és az áll benne, hogy az egyébként létrejövő terhességek 85%-át képes megakadályozni. Hát nagyon úgy fest, hogy te a maradék 15%-ba tartozol.
Ne aggódj a babának nem lesz semmi baja tőle, mert ilyenkor még őssejtek vannak, amik csak akkor osztódnak tovább, hogy ha ki tudják javítani a bennük keletkezett hibát. Különben elhal az embrió. Ez a mindent vagy semmit elve, tudtommal az első 4 hétben érvényesül. Azért találta ki így a természet, mert ilyenkor még nem is tudhatod, hogy terhes vagy, kvázi nem feltétlenül vigyázol a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!