Lehet hogy teherbe estem magas kockázatú HPV mellett?! Volt valaki ebben a cipőben? Mire számíthatok?
Januárban decemberben diagnosztizálták a HPV 16 fajtáját, ami magas kockázatúnak számít. Azóta szedem az immunerősítőt. A héten voltam kontroll vizsgálaton, aminek elvileg a hónap végére lesz meg az eredménye. Valószínűnek tartom, hogy három hónap alatt nem sikerült legyőznöm a vírust, hiszem valaki évekig küzd vele... :(
Mivel a férjemmel szeretnénk még egy gyeremeket (van már egy három éves fiam) abbahagytam a fog. gátlót, egyérszt mert negatívan befolyásolja a HPV elleni harcomat, másrészt pedig ürüljön a szervezetemből a gyógyszer mire a babaprojektig eljutunk. Most viszont attól tartok hogy hiba csúszott a gépezetbe... Attól félek, hogy esetleg teherbe eshettem...
Ha HPV melett lettem terhes, mire számíthatok? Megtarthatom a babát? Megszülhetem normál úton?? Nagyon aggódom... :(
Nagyon kedves és megnyugtató a válaszod! Köszönöm szépen az infókat, utána fogok olvasni! :)
Mégegyszer is köszönöm, hogy válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!