Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segitene? Ez most hogy...

Valaki segitene? Ez most hogy van?

Figyelt kérdés
valaki azt mondja h a höt honaljban kell mérni valaki meg h hüvelyben nekem hüvelyben mérve 37C honaljban csak 36c 7.e ota késik ennyit még soha nem késett bizonyos szagoktol undorodom nincs hányingerem csak az undor enyhe szurást és görcsöt szoktam érezni a hasamban akkor ez most utalhat terhességre vagy nem? tudom ideje volna tesztelnem de a tesztekbe már sokat csalódtam elöre is köszönöm a segitséget

2012. márc. 13. 11:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
azért mert nekem már 6 teszt is pozit mutatott azt közben meg sehol semmi nem volt de ez már nem most volt amugy medig fogtok még oltogatni?
2012. márc. 14. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Ugyan ezen gondolkoztam én is!

Annyira megy az észosztás másoknak,miközben meg arra nem képes hogy vegyen egy tesztet!

Kérdező!

Vegyél egy nyamvadt 2000Ft-os ClearBlue tesztet az hátha nem csap be!

Érdekes hogy csak téged csap be a világ összes tesztje!

Nem mellesleg van olyan teszt ami nem csap be,úgy hívják hogy ORVOS!

Nem "oltogatna" senki ha nem kamuznál annyit!Meg megtanulnál helyesen írni!

monGYa...

nokomment!

2012. márc. 14. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:

1. A teszt nem véletlenül lesz pozitív, ál-pozitív nagyon ritkán szokott lenni, főleg 6 db. Lehet, hogy mégis volt valami, de korán elment, mielőtt még az uh kimutatta volna.

2. Ha én nagyon nem bízom valamiben, akkor nem ajánlom másoknak.

2012. márc. 14. 14:13
 14/14 A kérdező kommentje:
kibeszélt itt arrol h a teszt csak engem csap be? és képzeld nem hazudok az meg legyen az én magánügyem h mikor megyek orvoshoz ha nem tetszik a kérdésem nem kötelező rá válaszolni! ilyen 1 szerű
2012. márc. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!