Valaki segitene? Ez most hogy van?
Figyelt kérdés
valaki azt mondja h a höt honaljban kell mérni valaki meg h hüvelyben nekem hüvelyben mérve 37C honaljban csak 36c 7.e ota késik ennyit még soha nem késett bizonyos szagoktol undorodom nincs hányingerem csak az undor enyhe szurást és görcsöt szoktam érezni a hasamban akkor ez most utalhat terhességre vagy nem? tudom ideje volna tesztelnem de a tesztekbe már sokat csalódtam elöre is köszönöm a segitséget2012. márc. 13. 11:21
11/14 A kérdező kommentje:
azért mert nekem már 6 teszt is pozit mutatott azt közben meg sehol semmi nem volt de ez már nem most volt amugy medig fogtok még oltogatni?
2012. márc. 14. 14:02
12/14 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Ugyan ezen gondolkoztam én is!
Annyira megy az észosztás másoknak,miközben meg arra nem képes hogy vegyen egy tesztet!
Kérdező!
Vegyél egy nyamvadt 2000Ft-os ClearBlue tesztet az hátha nem csap be!
Érdekes hogy csak téged csap be a világ összes tesztje!
Nem mellesleg van olyan teszt ami nem csap be,úgy hívják hogy ORVOS!
Nem "oltogatna" senki ha nem kamuznál annyit!Meg megtanulnál helyesen írni!
monGYa...
nokomment!
13/14 anonim válasza:
1. A teszt nem véletlenül lesz pozitív, ál-pozitív nagyon ritkán szokott lenni, főleg 6 db. Lehet, hogy mégis volt valami, de korán elment, mielőtt még az uh kimutatta volna.
2. Ha én nagyon nem bízom valamiben, akkor nem ajánlom másoknak.
14/14 A kérdező kommentje:
kibeszélt itt arrol h a teszt csak engem csap be? és képzeld nem hazudok az meg legyen az én magánügyem h mikor megyek orvoshoz ha nem tetszik a kérdésem nem kötelező rá válaszolni! ilyen 1 szerű
2012. márc. 14. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!