Valaki segitene?

Figyelt kérdés

Babàt tervezunk,ezèrt homèrozom ezerrel.Minden szabàlyt betartok.A gorbèm ès a hom szerint 5 napja volt az ovum.Viszont semmilyen nyàkot nem tapasztaltam.Most,2. napja nagyon eros,vizes,hig folyàsom van,viszont 36.8 a hom.Ovu elott 36-36.3 kozott ingadozott.Hogy lehet,hogy nem esik egybe a hom szerinti ovu ès a nyàk? Vagy akkor valamit rosszul csinàlok? Esetleg ez a folyàs nem is az ovus nyàk?

Koszi a segitsèget!

2012. febr. 16. 13:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A kettő nincs mindig teljes átfedésben. Babaprojekt szerint inkább a hőt venném figyelembe. az első megemelkedett napon célszerű akciózni.

Görbéd nincs?

2012. febr. 16. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez a fajta folyás nem utal peteérésre, ovukor a nyák tojásfehérjeszerű.
2012. febr. 16. 13:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Huha,akkor eddig valamit rosszul tudtam.En azt hittem aznap van peteèrès,mikor hirtelen leesik a ho.Ezèrt mondjàk,hogy mikor màr elkezd emelkedni,màr kèso akciozni ugymond.:) De ezek szerint ha ma joval magasabb,mint tegnap,ès ma erosen folyos a vàladèk,mèg este nem lesz kèso? Ha tegnap elott voltunk egyutt de mondjuk ma van peteèrès,mèg aktivak a kiskatonàk igaz? Esetleg igy is teherbe eshetek?(Ugy tudom,azok 3 napig is elèlnek,vàrva a petesejtet) Tegnap volt bal ès jobb oldali szurkàm is. Csak nem èrtem,a hom mièrt kezdett elobb emelkedni...
2012. febr. 16. 13:28
 4/12 Twilight1980 ***** válasza:
100%
Én is írok neked valamit..Amikor az első gyermeket terveztük,nem volt még ilyen hőmérőmizéria..:DNekem szabálytalan volt a ciklusom mindig...Nem volt semmilyen tojásos,meg hasonló cuccom..:)Mégis lett babám..A szervezeted tudja,és jelzi mikor van rá felkészülve,hogy állapotos légy..:)A teherbeesést sztem nem befolyásolja a folyás állaga.3 gyermekem van,tojásos nyák nélkül.Fel a fejjel....Jön a baba,majd meglátod..:)
2012. febr. 16. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Általában amikor leesik a hő, akkor reped a tüsző, és a kiömlő folyadék miatt esik le. Ezt követően 12-24 óra amíg megtermékenyülsz, de a petesejt sem biztos, hogy azonnal kiszabadul a megrepedt tüszőből, ezért erre is nyugodtan rászámolhatsz.

A lényeg, hogy amikor elindul felfelé a hő, akkor akciózzatok.

És az ovus nyák tényleg tojásfehérjeszerű, ha két ujjad közé veszed, akkor szét tudod húzni, és nyúlik.

2012. febr. 16. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szèpen! Nekem is elèg rendszertelen a ciklusom,ezèrt is kezdtem homèrozni,hogy làssam dolgoznak-e a hormonok. Megprobàlok nem ràgorcsolni a dologra,de gondoltam igy jobban làtom mi zajlik :) Orulnèk ha sikerulne,szeptemberben màr elvesztettunk egyet sajnos a 11. hèten :(
2012. febr. 16. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A hőnek nem kell leesnie. VAn, akinél leesik ovu előtt, és van, akinél nem. (Férjem szerint ez azért lehetséges, mert csak rövid ideig alacsony a hő, és ha az nem pont a reggeli mérés idejére esik, akkor nem lehet észrevenni... Ja, férjem biológus)

6,5 éve hőmérőzöm, nekem leesni max. az esetek 10-20 %-ban szokott.

A megemelkedés viszont jelzi, hogy kiszabadult a petesejt. (Persze szabályoknak megfelelően).

Ha két napja voltatok együtt, akkor az is tökéletes, ha ma este is akcióztok egyet, akkor mindent megtettetek. :o)

A petesejt átlag élettartama 12-24 óra, ezért nincs még késő...

Másodiknak:

nincs igazad. Vagyis nem teljesen, mert biztos a saját tapasztalatodból indulsz ki.

A nyákot 5 féle típusba lehet sorolni, és a legtermékenyebb típus a vízszerű folyás (esetleg picit véres is lehet), csak sok nő ilyet egyáltalán nem tapasztal, az ő esetükben a tojásfehérje szerű számít a legtermékenyebb típusnak.

Hajrá KÉrdező!

:o)

2012. febr. 16. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:

1-7 vagyok még 1x

A nyákról, mert közben más komment is érkezett e témában. :o)

Az 5 féle nyáktípusból az első a száraz, és az 5. a vízszerű.

Minden nőnek, aki megfigyeli saját magát, meg kell találnia, hogy melyik a saját "legtermékenyebb típusú" nyákja, és akkor ő olyankor termékeny.

Lehet, hogy van akinél ez a ragacsos, van akinél ez a tojásfehérjés, és lehet, hogy a "vizes".

Ezért eltérő, hogy ki milyen nyákkal esik teherbe, mert ami az egyik nőnél a termékenységet jelzi, ugyanaz a fajta nyák egy másiknál még terméketlen időszaknak számít.

2012. febr. 16. 13:42
 9/12 A kérdező kommentje:
1-7-8 Koszonom szèpen! Mosolyt csaltàl az arcomra.Tènyleg nem szeretnèm beleèlni magam,de màr alig vàrom,hogy hazaèrjen a pàrom ès elcsipjuk mèg a petesejtecskèm ha van!:)) Tènyleg vàgyunk màr egy babàra,foleg azutàn,hogy egyet sajnos màr elvesztettunk:(((( Mègegyszer koszi!
2012. febr. 16. 13:48
 10/12 anonim ***** válasza:
A hőmérő szerint hányadik napon van a peteérésed?
2012. febr. 16. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!