Valaki segitene?

Figyelt kérdés

Babàt tervezunk,ezèrt homèrozom ezerrel.Minden szabàlyt betartok.A gorbèm ès a hom szerint 5 napja volt az ovum.Viszont semmilyen nyàkot nem tapasztaltam.Most,2. napja nagyon eros,vizes,hig folyàsom van,viszont 36.8 a hom.Ovu elott 36-36.3 kozott ingadozott.Hogy lehet,hogy nem esik egybe a hom szerinti ovu ès a nyàk? Vagy akkor valamit rosszul csinàlok? Esetleg ez a folyàs nem is az ovus nyàk?

Koszi a segitsèget!

2012. febr. 16. 13:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A a ciklusom 16. napja volt.Azt hozzàteszem,hogy elèg rendszertelen a ciklusom ès ez az 1. homèrozos honapom.
2012. febr. 16. 14:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a 16. nap, ha rendszertelen a ciklusod, és inkább több mint kevesebb, akkor esélyes a baba. Szerintem nem is szabad annyira számolgatni, nyílván nagyjából jó ha képben vagy hogy mikor van peteérésed, de ha nagyon rágörcsöl az ember nehezebben sikerül. Szurkolok neked! Ha hagyod hogy minden menjen magától, könnyebb!

29hkm

2012. febr. 16. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!