Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu tesztes kérdés, aki...

Ovu tesztes kérdés, aki használta segítene?

Figyelt kérdés

Hétfőn kezdtem el tesztekni, halványabb volt a csík, mint a control vonal, tegnap ugyan olyan erős volt, ma erősebb volt a csík, mint a controlvonal. Menses 14. Napja holnap lesz.

Kérdésem ma és holnap kell sexelni? Ha most van peteérésem holnap már nem lesz csak 1 csík a teszten?

2012. febr. 15. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképpen ma és holnap legyetek együtt.

A teszten még holnap is lehet, hogy két csík lesz, de lehet, hogy halványabb, mint a mai. Az is lehet, hogy ugyanolyan erős lesz, ez teljesen normális dolog. A lényeg, hogy azt mondják a pozitív napokon és az első negatív napon lenne érdemes együttlétet tervezni.

Sok sikert:)

2012. febr. 15. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tudom nem idevágó amit írok és elnézést kérek érte,de ha érdekel esetleg akkor van eladó 45 darab minőségi angol ovu tesztem.Nagyon jó és megbízható nem akarom tovább tárolni mert közben 7 hetes kismama vagyok:)Ha valakit érdekel írjon privit.

Elnézést mégegyszer szép estét Mindenkinek!

2012. febr. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!