Aki ismeri az x-epil tesztet, segítene?
Figyelt kérdés
Szóval 2 nap múlva nem várom és csináltam ma egy tesztet. Ami furi rajta, hogy tudjátok, hogy van ugye a teszcsík és ahol a max jelzés van, az egy ideig ugye fényes csík van. Na itt, ahol vége a fényes csíknak, alatt ott egy rózsaszín csík a tesztcsíokn. Képet csak este tudok feltölteni. Szerintetek?2012. febr. 28. 09:10
1/15 anonim válasza:
Most így látatlanba szerintem az csak az illeszkedés csíkja. A tesztcsík, aminek meg kell jelennie terhesség esetén, jóval feljebb van, pár mm-re a kontroll csíktól.
2/15 A kérdező kommentje:
igen tudom, de rózsaszín a csík oldalról is teljesen jól látni. nem az illesztést látom, kb. 2-3 mm-el feljebb van, még soha nem volt ilyen ez a fajta teszt nekem
2012. febr. 28. 09:19
3/15 anonim válasza:
Ha fentebb van akkor az jó akkor szerintem van egy pozi teszted.
4/15 anonim válasza:
Hát megnéztem volna ha meglenne , de igy láthatatlanba nem tudom.
5/15 A kérdező kommentje:
felemeltem a fényes csíkot és ott van alatt egy rózsaszín csík. vékonyabb, de erős
2012. febr. 28. 09:35
6/15 anonim válasza:
Szerintem az csak a felvett folyadéktól van, nem pozitív. De csinálj egy másikat.
7/15 A kérdező kommentje:
persze, csinálok, ha nem jön meg. Csak azért írtam, mert taszteltem már ilyen tesztel és soha nem csinált még ilyet
2012. febr. 28. 10:01
8/15 anonim válasza:
nekem nem rég ilyen tesztem volt mint neked és nem lett babaám!
9/15 anonim válasza:
én is x epillel teszteltem de igaz nekem 5 napot késett de kimutatta az erős 2 csíkot! utána mentem a dokihoz és UHalapján megállapította hogy 6 hetes terhes vagyok vagyis voltam most már 18 hetes vagyok:) tölts fel képet és meglátjuk!
10/15 anonim válasza:
Így néznek ki a pozitív tesztek.
A 2 csík pár mm-re van egymástól. De szerintem ez a teszt leírásában is szerepel, hogy mikor pozitív, hol kell lennie a tesztcsíknak. Ha nem ott van az a csík amiről beszélsz, akkor az nem pozitív. Vagy hibás a teszt, vagy csak elázási, illeszkedési csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!