Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem? Mikor érdemes tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
febr.18-án történt az ovuláció és ezen a napon együtt is voltunk a párommal, az azt következő napokban pedig szinte minden nap. nagyon szeretnénk már kisbabát,mert már egyet elvesztettünk.2012. febr. 27. 14:01
1/6 anonim válasza:
Esély sok van, de a teszttel várj a következő menszeszedig!
2/6 A kérdező kommentje:
most kellene megjönnie márc 3-4 én. Tehát ezt várjam meg?? Gondolom akkor már pontosabbat fogok tudni. voltak olyanok, akik azt mondták hogy ovu után 10. nappal már lehet hihetőt tesztelni. ez igaz?
2012. febr. 27. 14:04
3/6 anonim válasza:
Van esélye. Hogy mennyi, azt nem lehet megmondani. Tesztet akkor érdemes csinálni, ha már késik, vagy a mensi esedékessége napján, ami az ovu után 2 héttel van, tehát a te esetedben március 3-a felé.
4/6 anonim válasza:
Ne tesztelj előre, mert csalódás lesz. Főleg, ha már egy elment. Mensi napján, vagy utána két napra tesztelj egyet reggeli első pisiből:)
5/6 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanabban a cipőben járok , mint te: ovu 18-án volt és márc 4-ére nem várom. Nekem ma egész nap olyan megjön érzésem volt és van jelenleg is. De nem tesztelek, majd csak hétvégén. Remélem pozitív lesz mindkettőnknek!!! :)
6/6 A kérdező kommentje:
szia . Hát én nem birtam ki és már teszteltem, de sajnos negatívat. :( Reménykedem hogy hátha nem jön meg 3-án, és lesz babánk!!! Már nagyon szeretnénk, de sajnos nehéz összehangolni, mert párom külföldön dolgozik, és van ugy hogy akkor jön amikor megvan, és akkor megy amikor elmulik, :( , de most pont időben érkezett, és nagyon bizunk benne. Nehéz, .... nagyon nehéz,,,,,,
2012. febr. 29. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!