Menstruáció előtt érdemes tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
3 nap múlva kell megjönnie, mindig barnás előtte, de most semmi, és kb.egy hete ráz a hideg, rossz a közérzetem, émelygek és sokat járok wc-re, főleg éjjel.2012. febr. 6. 17:10
1/5 A kérdező kommentje:
sokat fáj a gyomrom is.
2012. febr. 6. 17:11
2/5 anonim válasza:
Ha ezeket a tüneteket sosem szoktad máskor tapasztalni, akkor érdemes.
Én mindhárom gyerekemmel a menstruáció előtt már +-t teszteltem. Egyikkel 6 nappal előtte...
Reggeli első pisiből csináld.
Hajrá!
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem! Mondjuk én előtte csináltam, és pozi is lett, de az a pár nap, amíg át nem léptem a mensim idejét, tök para volt.
A dokim sem pártolta, mivel sok biokémiai terhesség van, amiről nem is tudnak, a pozi tesztnek meg ugye örülünk, utána meg megjön!
A következő gyereknél tuti kivárom!:)
4/5 A kérdező kommentje:
én este csináltam meg kiváncsiságból, de elég sok folyadékot ittam, sok értelme nem volt.
2012. febr. 6. 17:35
5/5 anonim válasza:
A kétéves lányom már előtte 3 nappal délutániból kimutatta, most úgy fest jön a kistesó ő menstruáció előtt két nappal full negatív aznap délutáni pozitív lett, nem is jött meg szerencsére:) Drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!