Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruacio alatt is lehet...

Menstruacio alatt is lehet terhessegi tesztet csinalni?

Figyelt kérdés
Menzesz elott ereztem a terhesseg jeleit, de nem erkeztem megcsinalni mensi elott. Lehet csinalni menzesz alatt is? Most vagyok a 3 napon
2011. jan. 18. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:

A terhesség jelei nagyon sokfélék lehetnek akár egy nem friss étel elfogyasztása is okozza őket v. kialvatlanság. bármi.

Ha menstruálsz alig valószinü hogy babát vársz persze volt aki igy lett terhes hogy még megvolt a vérzés.

Inkább várd meg a végét és utánna tesztelj.

2011. jan. 18. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:
csinálhatsz,de totál felesleges...már csak azért is,mert ha baba volt és elment ,akkor csak szivedet fájdítod,szerintem vár egy hetet legalább,majd utána tesztelj.Ha most ne adj Isten elment a baba,csak hiú reményeket táplálhat benned az esetleges pozitív teszt,hiszen a hormon még a testedben van.Türelem:))
2011. jan. 18. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, lehet. Menstruáció alatt is kimutatja a teszt, ha terhes vagy. MInden jót!
2011. jan. 18. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet bármikor, csak nincs sok értelme
2011. jan. 18. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!