Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány gyereket lehet elvetetni?

Hány gyereket lehet elvetetni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 18:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Rajta meg sem látszik, nekem jobban fájt, valamiért annyira magamra vettem :(((
2012. márc. 8. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. :( Kedves kérdező, ne vedd magadra, és főleg ne gyűlöld ezért. Sajnos a mai világ azt sulykolja az emberekbe, hogy ebben semmi rossz nincs, és jogod van a testeddel azt csinálni amit akarsz. (csak hát ez már egy másik test!!! )

Próbálj neki segíteni, beszélgetni vele, újra felvenni vele a kapcsolatot.

Ha írsz privátban, szívesen segítek én is, ezzel foglalkozom.

Rengeteg alternatíva van: örökbefogadás, stb.

És remélem Neked is lesz pici babád! :)

2012. márc. 29. 14:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont most tévedt a babás részlegbe egy ilyesmi kérdés és előjöttek bennem az emlékek. Én is 22 vagyok. Van egy lányom. 17 évesen teherbeestem fogamzásgátló mellett így végképp nem számoltam rá. Még otthon éltem a, szüleimmel és úgy döntöttem, hogy nem tartom meg. Nagyon jó döntés volt, mert igaz a szívem szakadt meg és a mai napig fájó seb, még is annyira vágytam egy babára utána, hogy az volt a célünk minél szebb életünk legyen és minél hamarabb. Mostanra összejött minden és nemsokára már diplomám is lesz:) Párom dolgozik (27 éves) és tényleg nagyon szép életünk van. Nem tudtam volna ezt megvalósítani ha érettségi nélkül leányanyaként válok anyává. Épp ért nem ítélem el azokat akik ezt választják, tudom mekkora teher. Jobb lenne ha kicsit az emberek is megértőbbek lennének. Ha téged nem érdekel annak a nőnek a lelkivilága aki mindezen keresztül megy és ÉVEKIG szenved az emlékei miatt, akkor ne haragudj, de ahoz a magzathoz mi közöd van amit ő veszít el? 4 éven keresztül hurcoltam magamban az üresség érzetét és csak a most 7 hónapos kislányom tudta elfelejtetni velem annyira, hogy magamtól már nem gondolok rá.
2012. ápr. 18. 03:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

az a baj, hogy a lány azt mondta azért veteti el, mert nem áll mellette senki. Én és a párom kapásból támogadtuk, sőt az én szüleim is. Aztán jelentkezett a nagynénje, s ezek után más lett a kifogása. És őt lelkileg nem törte meg, ugyanúgy nem védekezik, és elvileg megint terhes, s megint gyilkolni készül.

2012. jún. 13. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!