miért hányat szeretnél?
Szerintem ez nincs meghatározva, ha nincs komplikáció és van rá pénz akkor akármennyit.
Állítólag az egyik ismerősöm már túl van 5 abortuszon:S:S. A legszomorúbb benne, hogy a férje csak egyről tud, ha minden igaz(az ő mesélése alapján tudom csak) és ő mostmár szeretne babát:S:(
Ilyen kérdést...
Én meg 30 évesen majd elepedek egy babáért!
Komolyan mondom, inkább szülnéd meg és adnád nekünk, boldoggá tennél vele.
Ahány nem kívánt terhessége van. Orvosilag és jogilag nincs felső korlát :-((
Amúgy nem értelek: ha megszülné, neked mennyivel lenne jobb? Azt éreznéd, hogy bezzeg neki van egy gyerek, pedig (a véleményed szerint) ő meg sem érdemli......
Nekem azzal lett volna jobb, hogy ebben a témában szörnyen nem tudok egyet érteni, és bár sokan nem értenek velem egyet, meg sokan csak vetetik el sorban, fel sem fogják hogy megöltek egy kisbabát...
22 vagyok de már 16 évesen is igy álltam ehhez a témához, ha terhes lettem volna, sosem ölöm meg a csöppséget, ez a volt barátnő 19 és másfél éven belül most harmadjára terhes, természetesen most is megfogja ölni a magzatot
Hát fizikailag elméletileg egy abortusz is ugyanannyira kockázatos, mint a többi. Azt tudom, hogy féléven belül nem végeznek 2 terhességmegszakítást, de ahogy előttem is írták jogilag nincs felső korlát.
Hogy lelkiekben, hogy tud ezzel megbirkózni, nem tudom. Bár, ha a harmadik lesz neki, akkor valószínűleg nem csinál túl nagy ügyet belőle. De vannak olyanok is, akiknek egy volt és alig tudják kiheverni, állandó bűntudatuk van miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!