Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha baba van, akkor az ovuteszt...

Ha baba van, akkor az ovuteszt a nemvárt előtti 1-2 napban egyre jobban erősödik pozitvra?

Figyelt kérdés

Tegnap csináltam egy ovutesztet, mert furcsa tojásfehérjés nyákom volt, Kicsit pozitiv lett, ma ismét csináltam még egyet, és az már majdnem ugyanolyan mint a kontrollcsík!!!!

Vasárnapra nem várom, de nem fáj a mellem, semmi olyat nem érzek, amit általában szoktam. Vagy lehetséges, hogy most volt csak peteérésem tegnap előtt? 29-30 naposak általában a ciklusaim, 26. napon tapasztaltam a nyúlós, tojásfehérjés nyákot. És akkor valószinű, hogy kitlódik a ciklusom?

Ez a tegnapi ovutesztem:

[link]

Ez a mai:

[link]

Amúgy nekem, ha negatív, akkor alig látszik a 2. csík, ezért is furcsa.

2012. márc. 2. 10:41
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Qupidot vett a párom,10es erzekenysegu. Meg mindig nem jött meg. Szurkal a hasam,derekam,meg olyan érzésem van,mintha minden percben megjonne. Lehet,hogy ez peteeres volt,és eltolodik a mensi.
2012. márc. 5. 10:43
 22/34 anonim ***** válasza:

Valami fejlemény kedves kérdező?

K.

2012. márc. 10. 16:16
 23/34 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Igen van, mégpedig elég fordulatos :))

Kiderült, hogy nem a terhességet mutatta az ovuteszt, hanem a késői peteérésem volt. Még mindig jött meg, az ovu óta 8 vagy 9 nap telt el. Érzek kis szurkálásokat az alhasamban, illetve a szeméremdombom körül. Tudom, hogy a beágyazódást nem lehet nagyon érezni, ezért nem is tulajdonítok ennek túl nagy jelentőséget :)

Jövöhét pénteken lesz a pé-től számított 14. nap. Kb addigra kéne megjönnie, ha nincs baba. Annyira türelmetlen vagyok, elkezdtem ma jóstesztelni, hátha mutat valamit, reggel majdnem ugyanolyan lett a 2 csík, alig világosabb a tesztvonalka :) Csináltam most még egyet, hátha csak az Lh-t jelzi megint, de a mostani délutáni pisiből szinte nem is látszik a 2. csík. Holnap reggel is csinálok, és ha erősödik, akkor az lehet egy jó jel :) Nagyon várom, hogy mi lesz.

2012. márc. 10. 16:24
 24/34 anonim ***** válasza:

Kérlek írd majd meg :)

K.

2012. márc. 10. 17:15
 25/34 anonim ***** válasza:
Húú,elég jól alakul akkor :) Kíváncsi vagyok! Remélem erősödik az ovuteszt! Ha van kedved majd tedd fel, én szívesen megnézném :) NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!
2012. márc. 14. 21:02
 26/34 A kérdező kommentje:

szia! Hát nincs már több ovutesztem, ugyhogy azt nem tudom figyelgetni :(

De még mindig nem jött meg! A mellem megduzzadt, és a mellbimbó udvarom nagyobb lett, meg megváltozott.

És érzékeny is:)

Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet. Elvileg ma vagyok a 11. dpo-n.

Nagyon halvány a tesztem, de ilyen lett reggel:

[link]

Hajnalban csináltam, sötét is volt, telefonnal készült + ilyen kis üveglap van a tesztem, és annyira nem látni. De úgy gondolom, hogy ez már olyan éflig-meddig pozis eredmény :)

HOlnap is csinálok egyet reggeli pisiből, hogy lássam erősödött e valamit. Meg ma voltam vérvételen más dolog miatt, és kértem, hogy nézzünk egy Béta-Hcg-t :) Kiváncsi leszek, holnap du. derül ki.

2012. márc. 14. 21:07
 27/34 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a mai reggeli tesztem:

[link]

De ennek a vonalkának arrébb kéne lennie kicsivel, mert ha ráteszem az üveglapos tetőt, akkor nem látszik a tesztcsík helyén. De ilyet sem láttam még, hogy egy teszt így nézzen ki. Kiborulok ezektől:( Szerintetek ilyenkor mi van?

szerintem ez érvénytelen vagy nega :( De akkor egyáltalán miért van 2. csík, ha ilyen béna :(

A mellem majd leszakad, már nem tudok hason aludni, a mellbimboim megnőttek, csúcsosodnak.

Nem értem komolyan mi van velem, ha nincs baba :(

2012. márc. 15. 06:25
 28/34 anonim ***** válasza:
Szia! Na? Mennyi volt a hcg a véredben? Mehet a gratula??? :)
2012. márc. 15. 18:45
 29/34 A kérdező kommentje:

Szia! Nagynéném a háziorvosom, belgyógyász is mellette. Vele bejelöltük a Béta-Hcg-t és felhivta utána a labior, hogy nem kérhet ilyet, mert nem nőgyógyász :(((

Pedig kb 1 éve csináltunk nekem ilyet, akkor még lehetett.

Úgyhogy most veszek majd holnap reggel tesztet és megcsinálom első pisiből. De már teljesen letargiában vagyok a mai nega tesztem után :( El vagyok bizonytalanodva. Még mindig nem jött meg, de már nem érzek semmit, azt sem hogy baba van, azt sem, hogy nincs.. A cicim még mindig feszül, de ennyi. :(

2012. márc. 15. 18:50
 30/34 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Sajnos mindig variálnak, hogy melyik doki milyen vizsgálatot kérhet :( Viszont a cicifájás jó jel :) Mensi előtt nem szokott amúgy lenni? Holnap reggel mindjárt itt van, addig próbáld elterelni a figyelmed és holnap várlak a POZITIV teszttel :)

2012. márc. 15. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!