Ha baba van, akkor az ovuteszt a nemvárt előtti 1-2 napban egyre jobban erősödik pozitvra?
Tegnap csináltam egy ovutesztet, mert furcsa tojásfehérjés nyákom volt, Kicsit pozitiv lett, ma ismét csináltam még egyet, és az már majdnem ugyanolyan mint a kontrollcsík!!!!
Vasárnapra nem várom, de nem fáj a mellem, semmi olyat nem érzek, amit általában szoktam. Vagy lehetséges, hogy most volt csak peteérésem tegnap előtt? 29-30 naposak általában a ciklusaim, 26. napon tapasztaltam a nyúlós, tojásfehérjés nyákot. És akkor valószinű, hogy kitlódik a ciklusom?
Ez a tegnapi ovutesztem:
Ez a mai:
Amúgy nekem, ha negatív, akkor alig látszik a 2. csík, ezért is furcsa.
Én holnap reggel csinálnék 1 HCG tesztet. Ha 10-es erősségű, akkor már ki fogja mutatni. 1 nap nem oszt, nem szoroz.
Remélem segítettem.
K.
De izgi :) Szerintem amúgy babás vagy!!!!!!!!!!! :) Mert ennyi ideig nem pozitív az ovuteszt. Biztos, ami biztos alapon legyetek együtt a pároddal :) :)
Várjuk a fejleményeket ;)
Veszek most este egyet, és ha holnap nem jön meg, akkor megcsinálom. De nem érzek semmi terhességre utaló jelet :(
De a mensit se érzem.
Azért nem akartam csinálni, mert féltem, hogy negatív lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!