Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha baba van, akkor az ovuteszt...

Ha baba van, akkor az ovuteszt a nemvárt előtti 1-2 napban egyre jobban erősödik pozitvra?

Figyelt kérdés

Tegnap csináltam egy ovutesztet, mert furcsa tojásfehérjés nyákom volt, Kicsit pozitiv lett, ma ismét csináltam még egyet, és az már majdnem ugyanolyan mint a kontrollcsík!!!!

Vasárnapra nem várom, de nem fáj a mellem, semmi olyat nem érzek, amit általában szoktam. Vagy lehetséges, hogy most volt csak peteérésem tegnap előtt? 29-30 naposak általában a ciklusaim, 26. napon tapasztaltam a nyúlós, tojásfehérjés nyákot. És akkor valószinű, hogy kitlódik a ciklusom?

Ez a tegnapi ovutesztem:

[link]

Ez a mai:

[link]

Amúgy nekem, ha negatív, akkor alig látszik a 2. csík, ezért is furcsa.

2012. márc. 2. 10:41
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Csináltam most reggel is:

[link]

Hát nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz.

2012. márc. 3. 09:25
 12/34 anonim ***** válasza:

Én holnap reggel csinálnék 1 HCG tesztet. Ha 10-es erősségű, akkor már ki fogja mutatni. 1 nap nem oszt, nem szoroz.

Remélem segítettem.

K.

2012. márc. 3. 10:54
 13/34 anonim ***** válasza:

De izgi :) Szerintem amúgy babás vagy!!!!!!!!!!! :) Mert ennyi ideig nem pozitív az ovuteszt. Biztos, ami biztos alapon legyetek együtt a pároddal :) :)

Várjuk a fejleményeket ;)

2012. márc. 3. 13:45
 14/34 A kérdező kommentje:
Bárcsak igazatok lenne!!!!!!!!!!!!!:)))
2012. márc. 3. 14:22
 15/34 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam még egy ovut. Azon már nem lett erősebb a 2. csík, ugyanolyan mind a kettő. Akkor nem baba, ugye?
2012. márc. 4. 07:50
 16/34 A kérdező kommentje:

Ma reggel ilyen lett:

[link]

2012. márc. 4. 08:03
 17/34 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz terhességi tesztet???
2012. márc. 4. 17:32
 18/34 A kérdező kommentje:

Veszek most este egyet, és ha holnap nem jön meg, akkor megcsinálom. De nem érzek semmi terhességre utaló jelet :(

De a mensit se érzem.

Azért nem akartam csinálni, mert féltem, hogy negatív lesz.

2012. márc. 4. 17:47
 19/34 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. Csináltam terhességit, teljesen negatív lett.
2012. márc. 5. 06:37
 20/34 anonim ***** válasza:
Milyen típusú tesztet csináltál? Milyen érzékenységű?
2012. márc. 5. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!