Mennyire igaz az, hogyha levágjuk a baba haját, akkor erősödik a haja?
14 hónapos a lányom és nincs túl sok haja,meg gyenge is.ha levágnánk neki,erősödne?
köszi a válaszokat.
Nem erősödik meg tőle, csak a rövidsége és hajszálak egyformasága miatt többnek tűnik.
Annyiból érdemes időnként levágni, hogy ne a babahaj nőjön meg hosszúra, mert az tényleg el tud vékonyodni, és akkor egy idő után nem nő tovább.
Van egy ismerős kislány, majdnem 3 éves, még mindig az eredeti babahaja van, nem vágták le neki soha, de nagyon csúnya neki, és csak az álláig ér, nem nő tovább hónapok óta.
Az én babám is 14 hónapos, most vágtuk le neki egyformára, mert neki nem volt benne két egyforma tincs. De most már növeszteni fogjuk.
szerintem nics összefüggésben.
kisfiam 13 hónapos. nekem nagyon vékony szálú hajam van az apukának meg erős vastag a haja.
már most érezni hogy az apja haját örökölte. még csak egyszer vágtuk neki mert már belelógott a szemébe
Tapasztalatból mondom hogy igaz!
Kisfiam 11 hónapos és már 3 alkalommal vágtuk a haját géppel és nagyon szuper erős kis frizurája van.
Szerintem az igaz hogy erősödik, de szerintem nem lesz több tőle. A kislányomnak nemrég levágtam a haját legfelül, mert ott már nagyon a szemébe lógott a babahaja, és azóta felül nagyon erős lett, oldalt továbbra is olyan kis selymes tapintásu.
Az unokahugomnak is folyton rövidre vágta a haját az anyja, de nem lett sűrűbb, viszont nagyon erős haja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!