Mennyire igaz az, hogyha levágjuk a baba haját, akkor erősödik a haja?
Figyelt kérdés
14 hónapos a lányom és nincs túl sok haja,meg gyenge is.ha levágnánk neki,erősödne?
köszi a válaszokat.
2010. febr. 8. 12:26
11/14 anonim válasza:
Mi még "csak" 8 hónaposak vagyunk.
Nem vágatom le neki, meglátjuk milyen lesz a nyárra. Nekem dús, vaskos a hajam. Eddig úgy tűnik a babámnak is. Már túl ér a vállán, csini copfikát tudok készíteni a feje tetején. Nem vékonyodott el, nagyon sűrű. (sok hajjal született)
12/14 anonim válasza:
Eppen az egyik nap volt ez a tema a TV-be, s azt mondta az orvos, hogy nem igaz, tiszta genetika, hogy mennyire eross a hajszalunk!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Fogalmam sincs mit csináljak.Igaz a férjemnek nem nagyon tetszett a hajvágás,mint ötlet.Úgyhogy lehet mégsem vágjuk neki.
2010. febr. 8. 16:58
14/14 anonim válasza:
Akkor ez is Baba válogatja,mert én levágtam a fiam haját,mert már nagy volt,és azóta megnőtt,és erősebb is lett.Sűrű haja van:) Elmúlt 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!