Észrevettétek, hogy a ronda és kövér nők mindig hamarabb lesznek terhesek az első babájukkal?
Megfigyeltem, hogy az ismerőseim körében csupa olyan nőknek van már kisbabája akik vagy kövérek vagy csúnyák. A szép és vékony testalkatú ismerőseimnek pedig még nincs babája.
Mitől lehet ez, ti is tapasztaltátok már?
Ez egy baromsag, egyaltalan nem igaz. Attol, hogy a korulotted levoket igy latod, nem igy van a vilagban.
Nem vagyok kover, sem csunya, sot, megis van babam.
Lehetne most filozofalgatni ezen, de folosleges. Nincs erre statisztika. Teljesen mindegy, hogy szep valaki vagy kevesbe, ha megtalalja a parjat, csaladot alapit, gyermeket szul. Ez az elet rendje. A kinezet oly mindegy.
Ez így nem igaz.
Én nem vagyok sem kövér, sem ronda (állítólag), mégis 26 éves korom óta anya vagyok, immár 5 éve.
A velem egy idős dagi kolléganőmnek viszont csak idén született gyereke.
És ismerek olyan kövér és ronda 40 körüli nőt is, akinek nincsen.
Szóval ez csak buta elmélet.
En is cafolnam. Lassan ugyan harminc leszek, de nem vagyok csunya, sot, most vagyok fenykoromban. Szeretek oltozkodni igenyesen, jo alakom van, csunya sem vagyok, most tudom, hogy ez gazul hangzik, de igen, szerintem jol nezek ki, csinos vagyok es folyamatosan kapom ismerostol, ismeretlentol is a megerositest (keres nelkul) errol.
ES!!!
Van ket gyermekem.
Nem keves parkapcsolatom volt lanykoromban, ez igaz, mert eppen akkor is volt lehetosegem valogatni es a tokeleteset kerestem. Megtalaltam, Neki is en voltam az alomfeleseg, igy osszehazasodtunk es lett ket gyermekunk. Konnyen es nagy boldogsagban. :)
Dagi vagyok ,terhesség előtt teltkarcsú voltam és jó nőnek tartottam magam.Majd szülés után rendbe hozom magam.Amúgy az első férfitől lettem terhes aki a férjem és történetesen majdnem 5 éve vagyok vele.Nem azért vagyok vele mert másnak nem kellenék.
Kívánom,hogy legyél babás ,hogy kiegyenlíts.Bővüljön a terhes bombanők tábora.
A magas, vékony, illetve a kicsi, törékeny alkatra jellemző, hogy kevésbé termékeny.
Kimondottan vékony, nagyon magas alkatú nő vagyok, genetikailag. Az első próbálkozáskor teherbe estem. Mondd hova, és küldöm az Oscart ezért az igen értelmes megállapításodért.
Utolso valaszolonak:
nah, en is pont ilyen vagyok, 178 cm magas es 55-60 kg kozott mozog a sulyom, 34-es, XS-es ruhameret.
Elmeletet boritom: elso gyerek 2 honap probakozas utan fogant, masodik gyermek elso nekifutasra es azota is vadul vedekezunk az igen eros termekenysegem miatt, mert a harmadik babaval varunk kicsit. :)
. A kövérebb nők ezerszer kisebb eséllyel esnek teherbe mint a normál átlagos testalkattal rendelkező társaik. Teljesen rossz és hibás a feltevésed. A túlsúly nagy százalékban csökkenti a teherbe esést.
amit látsz az már a szülés utáni állapotuk, ami természetese, hogy szednek fel kg-t, csak a kérdés az hogy mennyit.
Minél magasabb egy nő, és keskenyebb a csípője annál jobbak az esélyei gyerekvállaláshoz.
Ha nem hiszed el kérdezz meg egy nőgyógyászt..
Na, kíváncsi lennék rá, melyik nőgyógyász támasztaná elá az alábbi mondatot: "Minél magasabb egy nő, és keskenyebb a csípője annál jobbak az esélyei gyerekvállaláshoz"
Ugyanis a szélesebb csípő alapvetően nagyobb eséllyel indul egy problémamentes terhességre és szülésre.
És mivel látom, hogy itt ennyi IQ bajnok van, azért rávilágítanék, hogy az, hogy nagyobb eséllyel indul neki egy szélesebb csípőjű, nem 40kg-s nő a teherbeesésnek, az nem jelenti azt, hogy a 40kg-s nem eshet első próbálkozásra teherbe.
Csak annyit jelent, hogy pl. 100 megvizsgált nőből akik elsőre teherbe estek 70 volt széles csípőjű, több zsírpárnával rendelkező, mint vékony, magas, keskeny csípőjű.
Nem értek egyet a kérdezővel, de azért vicces, hogy az okosok inkább előrángatnak a hajánál fogva valami idióta elméletet, csak hogy hozzászólhassanak a kérdéshez, és fitogtathassák, milyen okosak(?).
Légyszi pontozzatok le a véleméynemért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!