Észrevettétek, hogy a ronda és kövér nők mindig hamarabb lesznek terhesek az első babájukkal?
Megfigyeltem, hogy az ismerőseim körében csupa olyan nőknek van már kisbabája akik vagy kövérek vagy csúnyák. A szép és vékony testalkatú ismerőseimnek pedig még nincs babája.
Mitől lehet ez, ti is tapasztaltátok már?
Nevezzük inkább úgy, TE kövérnek és csúnyának ÍTÉLED őket.
De, ha még esetleg úgy is lenne, nem csak a testével él az ember, lehet, hogy szép a lelke, vagy kitűnő társ.
Nekem csak egy kérdésem lenne. ki dönti el, hogy az adott nő ronda-e? Nyilván az, hogy kövér látszik, de a rondát?
Te? Mert a szépség elég relatív, ha valami neked ronda, még nem biztos, hogy a pasiknak is az.
A lényeg szerintem a kisugárzás, nem az, hogy egy másik nő szépnek, vagy csúnyának lát. A férfiak nem ugyanazt látják, mint te:) Lehet egy tökéletes küllemű nőnek borzalmas kisugárzása, és egy rosszabb külsejűnek meg nagyon vonzó:)
Én pl. a te szemszögedből bizonyára a szabályt erősítő kivétel vagyok, kövér, és saját véleményem szerint csúnya is - mégis 27 éves koromig válogattam a pasik közt, nem is keveset, és csak utána állapodtam meg. A párom nagyon szeretett volna gyereket már hamarabb, én 4 év után szántam rá magam.
Azóta jön a második is:)
A korábbi pasijaim is komolyan terveztek, én nem akartam (és nem akarom ma sem) a teljes elköteleződést.
Akivel jóban vagyunk az exek közül, megkérdeztem, mit "ettek" rajtam, mind azt válaszolta, hogy imádják a humorom, és a kisugárzásom miatt azonnal vonzódtak hozzám.
A mai napig nem értem, de mindenesetre jólesett:D
Ezért írtam, hogy elég relatív, hogy ki a csúnya.
Ahogy vidéken mondják: az a liba hízik, amit tömnek. (Esküvő után, a boldog párkapcsolatban élő nők hízni kezdenek.)
Kövér vagyok és csúnya.
De vicces lett volna, ha heti 5 szex mellett nem esek első hónapban teherbe. :)
A női hormonok felelősek a termékenységért, és a zsírpárnákért. Főleg a csípő-mell-fenék környéki gömbölyűségekért, amit ma sokan egyszerűen "kövérnek" neveznek.
A magas, vékony, illetve a kicsi, törékeny alkatra jellemző, hogy kevésbé termékeny.
Amíg nem volt divat a szex orrba-szájba, csak teherbe ne essen, ez az alkat nem is jött divatba. :DDD
A túlsúly és a szépség pedig nagyon-nagyon sok férfi számára nem kizáró ok.
Pl. Adele rajongótáborából sem mindenkit a hangja fogott meg. Ismerek olyan srácot, aki megőrül a külsejéért: anyás alkat, szép babaarc.
Amúgy a csúnya vékonyakkal mi van?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!