Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Észrevettétek, hogy a ronda...

Észrevettétek, hogy a ronda és kövér nők mindig hamarabb lesznek terhesek az első babájukkal?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy az ismerőseim körében csupa olyan nőknek van már kisbabája akik vagy kövérek vagy csúnyák. A szép és vékony testalkatú ismerőseimnek pedig még nincs babája.

Mitől lehet ez, ti is tapasztaltátok már?

2012. febr. 15. 19:21
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
A hármas és a tizes viszi a pálmát! :D
2012. febr. 15. 19:32
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy minden túlsúlyos és/vagy nem szép nő életcélja,hogy az első emberhez elköteleződjön.A szépek/csinosak viszont valóban tovább élvezik az adottságaik előnyeit,válogatnak,de nem feltétlenül boldogabbak ettől.Több egykori szürke kisegér évfolyamtársnőmnek van már férje/babája/i,az akkori menő csajok legtöbbjének pasija se.Szívesen cserélnének a családosokkal.
2012. febr. 15. 19:34
 13/45 A kérdező kommentje:
Én közepes vagyok, se nem kövér se nem sovány. És csak arról kérdeztem amit valóban igazából tapasztalok. Kövér és csúnya nő ismerőseimnek már van, minimum 1 gyereke.
2012. febr. 15. 19:36
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Nevezzük inkább úgy, TE kövérnek és csúnyának ÍTÉLED őket.

De, ha még esetleg úgy is lenne, nem csak a testével él az ember, lehet, hogy szép a lelke, vagy kitűnő társ.

2012. febr. 15. 19:36
 15/45 anonim ***** válasza:
87%
Létezik kövér nő, és létezik vékony nő de csúnya nő nem!! Mindenkibe van valami szépség.
2012. febr. 15. 19:37
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy kérdésem lenne. ki dönti el, hogy az adott nő ronda-e? Nyilván az, hogy kövér látszik, de a rondát?

Te? Mert a szépség elég relatív, ha valami neked ronda, még nem biztos, hogy a pasiknak is az.

A lényeg szerintem a kisugárzás, nem az, hogy egy másik nő szépnek, vagy csúnyának lát. A férfiak nem ugyanazt látják, mint te:) Lehet egy tökéletes küllemű nőnek borzalmas kisugárzása, és egy rosszabb külsejűnek meg nagyon vonzó:)

Én pl. a te szemszögedből bizonyára a szabályt erősítő kivétel vagyok, kövér, és saját véleményem szerint csúnya is - mégis 27 éves koromig válogattam a pasik közt, nem is keveset, és csak utána állapodtam meg. A párom nagyon szeretett volna gyereket már hamarabb, én 4 év után szántam rá magam.

Azóta jön a második is:)

A korábbi pasijaim is komolyan terveztek, én nem akartam (és nem akarom ma sem) a teljes elköteleződést.

Akivel jóban vagyunk az exek közül, megkérdeztem, mit "ettek" rajtam, mind azt válaszolta, hogy imádják a humorom, és a kisugárzásom miatt azonnal vonzódtak hozzám.

A mai napig nem értem, de mindenesetre jólesett:D

Ezért írtam, hogy elég relatív, hogy ki a csúnya.

2012. febr. 15. 19:38
 17/45 A kérdező kommentje:
A lelkük tényleg nagyon kedves és aranyos, csak kövérek amiről nem tehetnek, mert lehet, hogy örökölték.
 18/45 Babi0906 ***** válasza:
100%
Ez elég durva kérdés, én nem vagyok se kövér se csúnya, a babával is várnom kellett, de ez a kérdés szerintem hatalmas hülyeség. Lehet az ismeretségi köröd csak szerinted áll csúnya és kövér nőkből. Valaki csak csinált nekik gyereket! Nem minden a külső egyébként sem :(
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy vidéken mondják: az a liba hízik, amit tömnek. (Esküvő után, a boldog párkapcsolatban élő nők hízni kezdenek.)

Kövér vagyok és csúnya.

De vicces lett volna, ha heti 5 szex mellett nem esek első hónapban teherbe. :)

A női hormonok felelősek a termékenységért, és a zsírpárnákért. Főleg a csípő-mell-fenék környéki gömbölyűségekért, amit ma sokan egyszerűen "kövérnek" neveznek.

A magas, vékony, illetve a kicsi, törékeny alkatra jellemző, hogy kevésbé termékeny.

Amíg nem volt divat a szex orrba-szájba, csak teherbe ne essen, ez az alkat nem is jött divatba. :DDD

A túlsúly és a szépség pedig nagyon-nagyon sok férfi számára nem kizáró ok.

Pl. Adele rajongótáborából sem mindenkit a hangja fogott meg. Ismerek olyan srácot, aki megőrül a külsejéért: anyás alkat, szép babaarc.

Amúgy a csúnya vékonyakkal mi van?

:D

2012. febr. 15. 19:43
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert tudják, mi a fontos. A bombanők talán magukkal vannak elfoglalva, és semmi kedvük vacsorát főzni,. meg pelenkát mosni.
2012. febr. 15. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!