Észrevettétek, hogy a ronda és kövér nők mindig hamarabb lesznek terhesek az első babájukkal?
Megfigyeltem, hogy az ismerőseim körében csupa olyan nőknek van már kisbabája akik vagy kövérek vagy csúnyák. A szép és vékony testalkatú ismerőseimnek pedig még nincs babája.
Mitől lehet ez, ti is tapasztaltátok már?
Igen, így van. A nejem, Peg is ronda és kövér, és neki is van két gyereke. Csak tudnám, hogy szedte össze őket?
Al Bundy
Kedves (valószínüleg) szép és vékony kérdező!
Meglátásom szerint nagyon buta és irigy vagy.
Hízz meg! És rögtön teherbe fogsz esni!
Sugárzik a szavaidból a mérhetetlen rosszindulat.
Annyira felhúztam magam a kérdéseden. Kíváncsi vagyok te milyen vagy testileg, mert, hogy lelkileg milyen vagy azt levettem. :(
Én 23 éves vagyok, most várom az első babám. ÁTLAGOS VAGYOK. Nem vagyok egy "kövér" és nem vagyok "szép".
Van egy betegségem, amitől hasra híztam.(PCO-kismamapocak már terhesség előtt)
Mégis míg nem volt komoly kapcsolatom nem egy pasitól kaptam ajánlatokat! Megmondták, hogy nekem nem csak a külsőmet kell nézni, mert olyan kisugárzásom van amitől nagyon sok pasi megőrül. Minden barátom nagyon féltékeny volt emiatt, pedig nem adtam rá okot.
Akkor most én mivel megállapodtam, megtaláltam "fiatalon" azt az embert akit tiszta szívemből szeretek, és családot alapítok vele, már olyan vagyok mint amit leírtál?
Ugyanis a korosztályomból nekem lesz először babám, és BÜSZKE VAGYOK RÁ, HOGY FIATALON LESZEK ANYUKA!
Nézz magadba, és gondolkozz el, mert igen nagy gondol vannak a lelkedben!
Na most! Te idióta,tanulatlan,ámbár nagyon szép és csinos hölgyemény. Ha nekem annyi pénzem lenne,amennyi kövér nőnek nincs gyereke,én elég gazdag lennék. Nagyon sok kövér ismerősöm nem tud teherbe esni,pont a kövérsége miatt. Hozzá teszem,hormonzavartól is lehet valaki kövér,amin nagyon nehéz segíteni. Az egyik ismerősöm pl a kövérsége miatt nem tud teherbe esni. Arra kapott gyógyszert,hogy fogyjon,attól viszont nincs peteérése.... Igen a csinos nők,még nem gyerekre vágynak,hanem pénzre és autóra,persze itt a csinos alatt tudni kell mit értek. Aki tiszta mű,és pénzes.
Hozzá teszem,én se vagyok csinos,mégis van egy 3 éves gyönyörű kisfiam,és tervbe van egy másik baba is. Ne akard megtudni,hogy( mindegy hogy kövér vagy csinos),de milyen sok nő van ezen az oldalon,aki hónapról hónapra küzd egy pozitív tesztért,és itt kér segítséget és nyugtatásokat! És biztos kövér is van köztük,akinek fogalmad sincs milyen rosszul eshet ez a kérdésed. Inkább maradj csendbe,és tanulj még egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!