Méhpempőt most érdemes elkezdenem? Ciklusom 49. napján tartok, még mindig nem jött meg. Árthatok vele, ha most elkezdem?
Szerintem ezt bármikor elkezdheted.
Csodás dolgokat olvastam/hallottam én is a méhpempőről, a méhész akitől vettem azt mondta, hogy már sok nőnek sikerült a baba hosszú idő után mikor végigcsinált egy pempőkúrát.
Nekem sajnos ez nem jött be :(
Ha babát szeretnétek akkor a ciklus első napján kell elkezdeni és 28 napig folyamatosan szedni reggelente éhgyomorra 1-2 gr.-t. 30 perccel étkezés előtt! A következő 28 nap szünet, majd kezdődik előlről! Remélem +hozza a várva várt babát. Én 1 hónapja kezdtem el szedni és pár napja pozit teszteltem. Ezt kívánom neked is! :)
1. vagyok
Nekem azt mondta a méhész (és neten is olvastam), hogy 40 napos kúrát kell csinálni szünet nélkül.
Éhgyomorra reggel, vagy este is beveheted, lényeg, hogy utána 20-30 percig ne egyél, csak műanyag, vagy fa kanállal érj a pempős mézhez (fémmel ne) és a legjobb, ha nem nyeled le egyből, hanem a nyelved alá téve elszopogatod.
Ilyen hosszú ciklusokkal ne várj csodát a méhpempőtől! Ártani nem ártasz, nyugodtan egyed, nagyon csodás dolog. :)
Tényleg válts orvost, ha babát szeretnétek miért írt fel fogigátlót??
Valóban fontos a jó doki! Nekem 35-45 napos ciklusaim voltak, 6 évig próbálkoztunk sikertelenül. :(
Véletlen derült ki egy vérvételből hogy pajzsmirigy beteg vagyok, + PCO-s.
A PCO, és Pm is kitolhatja a ciklusaid, érdemes kérni a háziorvosodtól egy TSH vérvételt. (pajzsmirigy).
Szia!
Van TSH eredményem, 1,2 lett. A cukrom lett magas, arra Meforal-t szedek + diétázom.
A TSH az jó :)
A meforalt mire szedet? Cukorra, vagy PCO-ra??
Engem eléggé jó rendbetett a Meforál, és az Euthyrox is :) Már csak 32 naposak.....
A Meforal-t cukorra kaptam. Egyelőre még csak két-három hete szedem, még nem tapasztaltam változást.
Írod, hogy téged elég jól rendbetett. Ti is babával próbálkoztok? Megkérdezhetem, hogy mióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!