Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpempőt most érdemes elkezde...

Méhpempőt most érdemes elkezdenem? Ciklusom 49. napján tartok, még mindig nem jött meg. Árthatok vele, ha most elkezdem?

Figyelt kérdés
Fogok menni orvoshoz, csak még keresem az igazi orvost. Augusztus óta ilyen maratoni ciklusaim vannak, a dokim csak Norcolutot ír, és fogamzásgátlót, amit én nem szedtem be, mert babát szeretnék.

2012. febr. 14. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt bármikor elkezdheted.

Csodás dolgokat olvastam/hallottam én is a méhpempőről, a méhész akitől vettem azt mondta, hogy már sok nőnek sikerült a baba hosszú idő után mikor végigcsinált egy pempőkúrát.

Nekem sajnos ez nem jött be :(

2012. febr. 14. 14:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha babát szeretnétek akkor a ciklus első napján kell elkezdeni és 28 napig folyamatosan szedni reggelente éhgyomorra 1-2 gr.-t. 30 perccel étkezés előtt! A következő 28 nap szünet, majd kezdődik előlről! Remélem +hozza a várva várt babát. Én 1 hónapja kezdtem el szedni és pár napja pozit teszteltem. Ezt kívánom neked is! :)

[link]

2012. febr. 16. 09:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. febr. 16. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Nekem azt mondta a méhész (és neten is olvastam), hogy 40 napos kúrát kell csinálni szünet nélkül.

Éhgyomorra reggel, vagy este is beveheted, lényeg, hogy utána 20-30 percig ne egyél, csak műanyag, vagy fa kanállal érj a pempős mézhez (fémmel ne) és a legjobb, ha nem nyeled le egyből, hanem a nyelved alá téve elszopogatod.

2012. febr. 16. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Ilyen hosszú ciklusokkal ne várj csodát a méhpempőtől! Ártani nem ártasz, nyugodtan egyed, nagyon csodás dolog. :)

Tényleg válts orvost, ha babát szeretnétek miért írt fel fogigátlót??

Valóban fontos a jó doki! Nekem 35-45 napos ciklusaim voltak, 6 évig próbálkoztunk sikertelenül. :(

Véletlen derült ki egy vérvételből hogy pajzsmirigy beteg vagyok, + PCO-s.

A PCO, és Pm is kitolhatja a ciklusaid, érdemes kérni a háziorvosodtól egy TSH vérvételt. (pajzsmirigy).

2012. febr. 16. 12:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Van TSH eredményem, 1,2 lett. A cukrom lett magas, arra Meforal-t szedek + diétázom.

2012. febr. 16. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:

A TSH az jó :)

A meforalt mire szedet? Cukorra, vagy PCO-ra??

Engem eléggé jó rendbetett a Meforál, és az Euthyrox is :) Már csak 32 naposak.....

2012. febr. 16. 13:10
 8/11 A kérdező kommentje:

A Meforal-t cukorra kaptam. Egyelőre még csak két-három hete szedem, még nem tapasztaltam változást.

Írod, hogy téged elég jól rendbetett. Ti is babával próbálkoztok? Megkérdezhetem, hogy mióta?

2012. febr. 16. 13:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia én kérdeztem a dokimtól, nálam is gond volt, bár irt fel más homeopátiás gyógyszert, de azt mondta ilyet nyugodtan szedhetek.(nekem még az E vitamint ajánlotta)
2012. febr. 16. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
A méhpempő kimondotta ajánlott a menstruációs zavarok elhárítására, illetve egyéb nőgyógyászati problémákra. Rengeteg sikertörténetet olvashatunk a neten gyerekvállalás kapcsán is. a Nekem a magas prolaktin szint végett voltak rendezetlen ciklusaim, volt úgy hogy csak a második hónapban jött meg, de a méhpempő kb. két hónap alatt szinte óraműpontosságra állította a ciklusomat. Két gyönyörű gyermeken van, akik az orvosom szerint, magas prolaktin szint mellett, természetesen úton, elvileg nem is foganhattak volna meg. Kicsit után olvasva a méhpempőnek, serkenti a lutenizáló, progeszteron hormonok termelődését,illetve azok optimalizálását elősegíti, az említett hormonok szabályozzák a menstruációs ciklust, illetve hozzájárulnak a petesejt beágyazódásához, csak ajánlani tudom a méhpempőt. Nekem a DYDEX-s tiszta méhpempő vált be, a liofilizált és kapszulás egyéb termékeknek, nem volt nagy hatásuk nálam. Én csak buzdítani tudlak hogy próbáld ki bátran.
2012. febr. 21. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!