A férjemnek csak lombik babája lehet a kevés katonák miatt. Kb 1 hónapja szedi a méhpempőt, szerintetek reménykedjünk benne? Vannak még csodák?
Mennyi az a kevés?
Ha 15 millió alatt van akkor csak lombik. Mi is kipróbáltunk mindent a MACA vibétől kezdve mindent de nem lett semmi eredmény és csak időhúzás volt. Most csináljuk az első lombikot.
Az én férjemnek 3 millió/ml, majd 1 millió/ml lett az eredménye! Nekünk is azt mondták, hogy azonnal lombik mert így soha nem lehet természetes úton gyerekünk. Amúgy meg a 18 MILLIÓ AZ JÓ! 15 millió az alsó határ, amikortól meddőnek nyilvánítanak egy férfit.
Na mármost mi is nekikezdtünk a lombiknak, borzasztó volt, le sem írom, a lényeg, hogy a 3. sikerült, született egy csodaszép kislányunk aki most 11 hónapos. És tudod mi történt? 3 hete pozitívat teszteltem!:)) Az orvosom is csak pislogott, nem akarta elhinni, de mos már ő is elhiszi mert látta a vérvétel és uh eredményt:)
Hogy vannak-e még csodák? IGEN, VANNAK!:)
Én, mi soha nem adtuk fel a reményt, hogy valaha is természetes úton legyen gyermekünk. Mivel a férjemnek semmiféle szervi bajt nem találtak a meddősége mögött így én töretlenül hittem abban, hogy természetes úton is lehet gyermekünk. Összeállítottam neki egy vitaminbomba csomagot (nagyon kikupáltam magam a témába:) és azzal tömtem szegénykémet, de úgy látszik lett eredménye. Ahogy abbahagytam a szoptatást, puff, teherbe is estem!
Ne add fel soha, ne rohanjatok azonnal lombikra a te férjed eredményei nem rosszak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!