Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Febr.22-re kaptam időpontot a...

Febr.22-re kaptam időpontot a Kaáliba Krizsa dokihoz, ha minden papirom ésvizsgálat rendben akkor kb mikorra várhatom a lombik kezdést?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Krizsa dr. nagyon népszerű, nem fogsz örülni, de nála olyan 1 év a várólista a lombiknál.

De megéri rá várni, nekem 2 babót varázsolt a pocimba novemberben:)

2012. jan. 10. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra van esélyem hogy Október 10.-e előtt megtörténik a beültetés?Vagy inkább másik orvosnál kéne próbálkoznom?
2012. jan. 10. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. 1 év az 1 év, de majd febr. 22-én megmondja mikor lehet.

Lehet 1-2 hónappal hamarabb, amit mond, vagy ha nagyon súlyos a problémátok, esetleg hamarabb.

Többi dokinál tuti hamarabb lesz lombik.

Krizsa dr. nagyon népszerű (nem véletlenül) - minden dr-nak van minden hónapra x db TB finamszírozott lombik kerete.

Ha van pénzetek, TB nélkül sokkal hamarabb megcsinálják.

2012. jan. 10. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Igen egy év nála a várólista!Én Decemberben voltam nála és engem már akkor felvett a listára,Ő maga mondta,hogy egy év!vannak vizsgálatok,amiket elfogat és vannak olyanok,amiket nem azt újra meg kell csináltatni!
2012. jan. 14. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!