Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik elött méhtükrözésem...

Lombik elött méhtükrözésem lesz, kinek milyen volt? Mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Lombikunk lesz és elötte méhtükrözés,kinek milyen volt és mit csinálnak?Altatnak?Aznap haza lehet menni?A ciklus hányadik napja körül csinálják?Abba a honapba már nem kezdödhet el a lombik?Nem kell utánna szünet?A dokival majd holnap beszélek.Köszönöm!
2012. jan. 9. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A mensi után csinálják, általában a 7. és 12. ciklusnap között, így abban a hónapban már nem indul a lombik, de a következőben már lehet. Bár gondolom ez protokolltól is függ, tehát ebben nem vagyok biztos.

Nálam úgy volt, hogy reggel 7-8 között kellett menni betegfelvétel, ágy elfoglalása, aztán várakozás hogy én következzek. Altatásban végezték, kb. 15 perc volt amit a műtőben töltöttem, de ebben ugye benne volt az altatás előtti előkészület is. Fél 12 körül csinálták meg, és du. 2-kor egy zuhanyzás után már mehettem is haza.

Hirtelen ennyi, ha van még kérdésed nyugodtan írj :)

2012. jan. 9. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Aranyos vagy hogy még kérdezhetek:)és neked találtak valamit?Ha késöbb még eszembe jut valami kérdezek,köszi.
2012. jan. 10. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, szerencsére semmit sem találtak, minden rendben volt, így októberben már meg is volt az 1. lombikunk :)

Okés, majd ha még eszedbe jut valami, akkor írj!

2012. jan. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!