Lombik elött méhtükrözésem lesz, kinek milyen volt? Mit csinálnak?
Figyelt kérdés
Lombikunk lesz és elötte méhtükrözés,kinek milyen volt és mit csinálnak?Altatnak?Aznap haza lehet menni?A ciklus hányadik napja körül csinálják?Abba a honapba már nem kezdödhet el a lombik?Nem kell utánna szünet?A dokival majd holnap beszélek.Köszönöm!2012. jan. 9. 18:50
1/3 anonim válasza:
Szia!
A mensi után csinálják, általában a 7. és 12. ciklusnap között, így abban a hónapban már nem indul a lombik, de a következőben már lehet. Bár gondolom ez protokolltól is függ, tehát ebben nem vagyok biztos.
Nálam úgy volt, hogy reggel 7-8 között kellett menni betegfelvétel, ágy elfoglalása, aztán várakozás hogy én következzek. Altatásban végezték, kb. 15 perc volt amit a műtőben töltöttem, de ebben ugye benne volt az altatás előtti előkészület is. Fél 12 körül csinálták meg, és du. 2-kor egy zuhanyzás után már mehettem is haza.
Hirtelen ennyi, ha van még kérdésed nyugodtan írj :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Aranyos vagy hogy még kérdezhetek:)és neked találtak valamit?Ha késöbb még eszembe jut valami kérdezek,köszi.
2012. jan. 10. 12:39
3/3 anonim válasza:
Nem, szerencsére semmit sem találtak, minden rendben volt, így októberben már meg is volt az 1. lombikunk :)
Okés, majd ha még eszedbe jut valami, akkor írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!