A SOTE lombik osztályát ott akarom hagyni. Másfél év alatt nem történt semmi. Most a Kaáli-val kacérkodom. Többi lent?
Időpontot konzultációra (mármint a budai Kaáliba)kaphatsz pár hét múlvára, ha mindegy ki lesz az orvosod, beültetés is rajta függ.
Én orvosomnál pl. sztem az újaknak van vagy egy év is...
Én örülök, hogy a Kaálit választottam, bár igazából Krizsa dr. miatt választottam.
UH-ot, spemavizsgálatot nem fogadnak el, UH 8E, sp 13, 1. konzi 13E.
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy Bp-re mennénk. Igazából ott még nem tartok, hogy konkrét orvoson gondolkozzak.
Huh... 1 év?! ez nem hangzik valami jól... Akkor lehet hogy mégis maradok. Vagy lehet egy konzira elmegyek, abban még nincs semmi.
Te hol tartasz?
Köszi a választ! És boldog karácsonyt! :)
Első vagyok. Na én tavaly júni végén voltam konzin. Szept, nov, jan inszem. Április: lombik - méhen kívüli lett, kiderült utólag az inszemek is ezért nem sikerültek. Nov. (de lehetett volna okt. is.) újabb lombik. Ma: 7 hetes vagyok épp két picurka szíve dobog a pocimban:)
Kellemes ünnepeket Neked is!
Igen, még a beültetésig sem jutottunk el, sőt a stimulációig sem...
Első, jajj, de örülök! Gratulálok Nektek! :) Vigyázz Magatokra! És akkor gondolom Kaálisok a babák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!