A SOTE-n kívül Budapesten van még olyan kórház, ahol van lombik program?
Már írtam nektek 2 hete kb. 13 éve nem esek teherbe vagyis nem veszem észre hogy terhes vagyok csak azt ha elmegy.A tünetek megvoltak de sajnos 1 hete megjött. Szenvedtem is rendesen. Erős vérzéssel és alhasi fájdalommal. Már 1x voltam bejelentkezni a lombik-programba de azóta elváltam és új párom lett. Szeretnénk már közös családot de ha így halad nem fog összejönni.
Azt hiszem hogy egyszerűbb ha ismét bejelentkezek a programba. A SOTE-val az a bajom hogy aki az orvosom volt elment és helyette kaptzam egy olyat aki sosem halad a munkájával. Mindig megváratott 3-4 órát. Azóta lehet már nincs ott de én mégis szeretnék másik kórházba menni. Budapesten van másik kórház ahol van lombik-program?
Én a Szent János Kórház Budai Meddőségi Központját ajánlom!Mi is végig jártunk rengeteg orvost, leírták, hogy a férjem problémája miatt csak lombikbabánk lehet..a BMC-ben alaposan kivizsgáltak, majdnem teljesen rendben voltunk, és az első inszeminációnk sikerült!!Szóval drukkolok!A neten megtalálod az elérhetőségüket, első konzultációra telefonon kell időpontot kérni!
7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!