Jól húzta be szerintetek a peteérést a program? Görbe lennt.
A tünetek alapján igen, de akkor mért nem megy feljebb a hőm? Azóta is neg. az ovuteszt, viszont ma megint fáj a bal petefészkem. Lehet esetleg két peteérés egymás után? Segítenétek?
Most már biztos volt peteérésem, csak abban nem vagyok biztos, hogy mikor. Három nap múlva nem várom, nagyon reménykedek:)
18:15 vagyok.
Hát ez így még mindig nem okés teljesen.
Kérdésem, hogy nem emlékszel-e, hogy mi történt Veled a 13. ciklusnapon? Mert ott volt egy magas érték, aminek ha kiderülne az oka, akkor ki lehetne húzni, és akkor én is azt mondom, hogy volt ovud.
Kérdés: nem volt erős fejfájásod akkor? Előző este nem ittál alkoholt? Nem voltál az átlagnál stresszesebb helyzetben? Nem aludtál kevesebbet a szokásosnál? Nem ettél éjszaka valamit? Nem volt rossz éjszakád? ezek mind-mind megemelhetik a másnap reggel mért hőt, és ilyenkor figyelmen kívül kell hagyni.
Egyébként hogy-hogy 3 nap múlvára nem várod? Hány napos ciklusaid szoktak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!