Mennyi készpénzt tegyünk félre, hogy biztosan tudjuk a kezeléseket fizetni a kááliban? Mármint a gyógyszerekre és a kezelésekre is gondolok, tehát ebbe azok az előzetes vizsgálatok is beletartoznak, amik kellenek egyáltalán a lombik programhoz?
A bp-i Kaáliban az 1. konzultáció 13 ezer, a spermavizsgálat is anyni, UH 8 ezer, ezek tuti kellenek, a többi vizsgálatot elfogadják máshonnan is.
Inszemináció vagy lombik lesz? Nem mindenkinek egyformába kerülnek a gyógyik, szurik.
Nekem volt a Kaáliban 3 inszemem, 2 lombikom, 4-500 ezerbe benne volt szerintem azö összes. De azt hittem az 1. inszem sikerül...
Előre nem lehet megmondani.
Valakinek donor sperma is kell, valaki ott csináltat vv-lt, vizsgálatot, az is pénz...
Szia!
Szerintem a válaszolónak összesen került ennyibe a dolog, mi is valahogy így állunk. Lombikonként olyan 90ezer körül volt az összeg, az inszemet a Kaáliban ki kell fizetni, kb 50ezer. Nem tudom, kérnek-e tőled átjárhatósági vizsgálatot, általában szoktak, de majd a doki eldönti, hogy kell-e. De én megcsináltatnám a helyedben, a dokim mondott olyat, hogy valakinek a petevezetőjében felgyűlt valami folyadék, azt hiszem gyulladás következtében, és azért nem sikerült a baba, mert ez a szivárgó folyadék kimosta az embriót, nem tudott beágyazódni! Amúgy azért nem annyira vészes ez az összeg, ha hozzáveszed, hogy két lombik között minimum három hónapnak el kell telnie, vagyis ezt az összeget mi évek alatt hagytuk ott. Nem azt mondom, hogy olcsó, de azért a házat nem kell hozzá eladni.
Szia Manka :)
És ez a kb. 90 ezer ft-ban benne vannak a gyógyszerek is,ultrahang is és minden vizsgálat?Pl spermatogramm és egyebek?-mert nálunk a párommal is baj van,vagy is nagy a baj,mert nincs spermája...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!