Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ket vagy tobb gyerekes anyukak...

Ket vagy tobb gyerekes anyukak, mit jelent nektek a mosogatogep? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Tudom ,hogy nem ide tartozik az ilyesmi ,de az anyukakat szeretnem megkerdezni akiknek van mosogato gep es azert vette mert mar ket gyerekkel sokat kell mosogatni es amugy is tobb lett a hazimunka es stb.ugyertem nekem van ket kicsi lanyom es hala istennek sokat esznek na meg en es a ferjem igyhat sok a mosatlan allandoan csak mosogatok egy nap negyszer otszor,ahallyett hogy foglalkoznek a gyerekekkel na meg a tobbi hazimunkaval en mosogatok.azt szeretnem megtudni ,hogy erdemes e vennunk egy mosogatogepet ,na meg az is a baj,hogy en nagyon kenyes vagyok a tiszta edenyekre ,ugyertem hogy tokeletesen legyenek elmosva ,a mosogatogep elmosogatja rendesen az edenyeket? ja es megvagytok elegedve vele,es hogy melyik marka a legjobb milyet vegyunk? koszonom szepen es jo babazast varom a valaszokat!!
2012. febr. 11. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszra reagálva: mi addig tetriszeztünk a "hatalmas" méretű konyhánkban, míg be nem tudtunk tenni egy mosogatógépet. A konyha méretei 1,85 x 1,9 m :)

Aranytáblán kéne a feltalálója nevét hirdetni! Még csak ketten voltunk, amikor megvettük (12 terítékes Indesit), azóta a 3. csemeténket várjuk. Napi egyszer biztos, hogy megy. Vízben, energiában sokkal kevesebbe kerül, mintha kézzel mosogatnál. Az, hogy milyen szer jó bele, neked kell kitapasztalnod: ugyanaz a gép, teljesen másképp működik, ha a víz keménysége más. Nekünk most (vidék, közepesen kemény vízzel) Lidl-s tabletta és Calgonit só vált be (én öblítőt nem használok). Havi egy tisztítófolyadékos és/vagy ecetes mosogatást csinálok.

2012. febr. 15. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem anno a férjem mondta, hogy vegyünk már, hülyeségnek tartottam... még nem volt baba, de csak rászántam magam, mert barátnőm olcsón eladta az övét. Valóban aranytáblába foglalnám a nevét annak, aki kitalálta. :) Kis melegvizes öblítés után tettem be a dolgokat (nem nagy meló, megnyitom a csapot, és úgy pakolom be, hogy előtte a víz alá tartom), de csodaszépre mosott mindent. Azóta elköltöztünk és itt nincs, megveszek már érte. 1 hónap múlva költözünk, ott megint lesz, nagyon várom. Pláne, hogy már van egy 1 éves kisfiam, és valóban sok időt elvesz a mosogatás. Víztakarékos, szépen mosogat, időt takarítasz meg, és amiért még különösen szerettem, ha jött valaki, nem állt a mosatlan a konyhában, csak gyorsan bedobáltam a gépbe.

Megéri!

2012. febr. 15. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éve van.Nagyon nagy segítség.4.-en vagyunk,este bekapcsolom az eco programra,másfél órát megy.Soha nem láttam ennyire tisztán a régi lábosaimat.A poharak csillognak.A program végén van egy szárítás is.Naponta 3x mosogattam előtte.Most 2 ezer Ft.-al kevesebb a vízfogyasztásunk.Csak ajánlani tudom.
2012. febr. 15. 16:41
 14/15 sumergo ***** válasza:

Nekünk már akkor is volt, amikor ketten voltunk még, hiszen akkor is jöttek hozzánk vendégek is, meg ha nem volt még benne sok edény, akkor csak leöblíttettem a benne levőket, és akkor csak 2 naponta indítottam el a mosogatást.

Hogy szépen mosogat-e? Olyan helyeket elmos az edényen, amikhez kézzel esélytelen, hogy hozzáférj. Meg aztán én nem tudok 70 fokos vízbe belenyúlni, gondolom te sem, de a gép akár olyannal is mosogathat. Ami nem mindegy, hogy mit teszel bele. Én most a Somat gélt használom, amelyik kétféle van egyben, nagyon jó! Bosch gépünk van. Vegyetek mindenképp!!!

2012. febr. 15. 20:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom ,hogy ilyen sokan irtatok nekem ,aranyosak vagytok,hat a heten nem jutottunk oda ,meg ,hogy megvegyuk de a jovoheten a ferjem ejszakas es akkor fogjuk szetszedni a konyhat es jon az a nagy csoda hat azert izgulok tudom hulyeseg ilyen nagyon beleelni magam mintha nemtudom mi lenne de azert el sem tudom kepzelni ,hogy egy nap nem kellessz haromszor negyszer mosogassak :))) . de megirom majd ,hogyha kiprobaltuk!!!! koszike megegyszer minden jot addig is.
2012. febr. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!