Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 42éves 4 gyerekes anyuka...

42éves 4 gyerekes anyuka vagyok. A gyerekeim15,14,11 és 2,5évesek.2lány,2fiú. Nevetséges-e, ha én szeretnék ennyi idősen, ennyi gyerek mellé még egy kisbabát? Az anyagi helyzetünk elég szegényes. Vagy őrültség?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Szia! HA lehet babád akkor mért lenne nevetséges?? És ha a párod is akarja?! Az anyagiak már jobban meggondolandók a mai világban! Azért drukkolok:)!
2008. dec. 29. 18:59
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

ha kényelmesen elfértek (nálunk egyenlőre nem nagyon megoldott, egy pici szobában lakunk hamarosan hárman)

és úgy érzed meg tudsz neki adni mindent amit szeretnél, akkor miért lenne őrültség?

2008. dec. 29. 19:06
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
Igen, nevetséges. Az anyja vagy a nagyanyja akarsz lenni?
2008. dec. 29. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

A tesom is ezen gondolkozott amikor mar volt ket gyerekuk.

Megszuletett a 3.is, es felre ne erts, en imadom mind a 3at, ugy mintha a sajatom lenne, de azt latom, hogy neh ez nagyon nagy szivas a gyerekeknek.

Es nem is annyira az, hogy nincs mindig mindenre penz, hanem hogy ebbol kifolyolag a szulok idegesek es ez vegul a szegeny gyerekeken csattan... :(

Meg nalatok akkor mar 16 ev kulonbseg lenne a legidosebb testver es az utolso kozott, ami eleg nagy kulonbseg.

Es arra is gondolj, hogy meg egyikojuk sem erte el igazan a tombolos tinikort.

Ha nalatok ugy latod, hogy meg lesz turelmetek, es azert enni tudtok adni mindnek akkor vegul is a ti dontesetek!

2008. dec. 29. 19:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a koroddal nincs baj (persze körültekintőbbnek kell majd lenned egy lehetséges terhességnél, mint huszonévesen), viszont mivel mind a 4 gyereked kiskorú még, az anyagiak miatt meggondolnám a dolgot.
2008. dec. 29. 19:07
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem nevetséges, de a korodból adódóan én már nem vállalnám. Gondolj bele, mire 20 éves lenne, te már legalább 62... Ez elég gáz. A genetikai betegségekről nem is beszélve. Inkább tisztességben neveld fel a meglévő négyet.
2008. dec. 29. 19:16
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
egyáltalán nem nevetséges. mindent bele!az a nevetséges és szégyen ha valaki elveteti pedig anyagi helyzete megengedné a babát.
2008. dec. 29. 19:38
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Egyáltalán nem nevetséges! Nekem anyósom 41 éves volt szeptemberben és október 30-án életet adott egy gyünyörű kisfiúnak, aki az 5. gyerkőce :D ! És párom ő a legidősebb 24 lesz februárban :D ! De mindenki imádja a kicsit, és nem kell mások véleményével foglalkozni, ha te vágysz még egy gyerekre akkor miért ne! Ő se foglalkozott senki véleményével . Ők se palotában élnek, de mindene meg van a kicsinek is és a testvéreinek is ! Náluk 24, 19, 16, 8 és a kicsi! Ennyi idősek a gyerekek, én nagyon imádom a pici sógoromat :) , furcsa mi ? Nem sok lesz majd az unoka és a saját gyerkőc között ,de ez senkit se zavar. Én 23 vagyok, mi is kb. 2 éven belöl szeretnénk babát! Én azt mondom , hogy gyereket vállani SOHA nem nevetséges, hatalmas nagy öröm ... akkor is ,ha nem kacsalábon forgó palotában laktok, mindent meg lehet oldani. És nálatok még a kicsi nem is olyan nagy ,mint itt ,mert itt aztán már nem volt se baba ruha, se kiságy , se babakocsi szóval ami a babának kell... de mindent megoldottunk, mert mi is sokat segítettünk : ) !!! Szerintem nyugodtan vállaljatok babát, azzal meg ,hogy ki mit mond ne foglalkozzatok :D !!!

Sok sikert az új bébihez !!!!

2008. dec. 29. 19:53
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Nem őrültség szerintem sem,én nővérem 44 lesz,mikor a kisbabája(4.) meg fog születni.Ha egészséged engedi hajrá.Viszont az anyagiak sajnos meggondolandók.Lehet ezért le leszek pontozva, mert gyerekellenesnek tartanak majd,de egy gyerek bár sokba kerül akkor is mikor még baba,később még többe.Gondolom az idősebb gyerekeidnél már látszik ez,szép ruha kell, jó játékok stb.És ez még hagyján.Én egyetemre járok,és bár nincs tandíj, eszméletlen összegeket kell elkölteni fénymásolásra,könyvekre(még úgyis h használt),nyelvvizsgatanfolyam stb.Én azt mondom,ha anyagilag nem álltok úgy, akkor inkább a 4 gyermekedet neveld fel úgy,hogy tudjanak tanulni, legyenegy szakmájuk,és ne azért kelljen olyan melót csinálniuk,amit nem szeretnek,mert nem volt pénz az iskolára,ahova szerettek volna menni.15 éves gyereknél még nem mindig merül fel ez a kérdés,de érettségi környékén látni fogod,mennyi pénz kell.A döntés a tiéd,azt kell mérlegelni, hogy egy új gyermek utáni vágyad erősebb, vagy az a megfontolás, hogy a mostani 4nek a lehető legtöbbet megadj,amit csak tudsz.

Remélem segítettem,és remélem minden úgy alakul,ahogy annak alakulnia kell:)

2008. dec. 29. 23:10
 10/16 anonim válasza:
6%
Még egy nyomorgó,éhes szájat erre a világra?Minek már van egy rakás gyereked,egy gyeret fel is kell nevelni nem csak megszűlni.Megszülöd és majd mindíg azt mondod neki ha kér valamit hogy nincs,nem telik rá fiam.
2008. dec. 30. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!