Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 42éves 4 gyerekes anyuka...

42éves 4 gyerekes anyuka vagyok. A gyerekeim15,14,11 és 2,5évesek.2lány,2fiú. Nevetséges-e, ha én szeretnék ennyi idősen, ennyi gyerek mellé még egy kisbabát? Az anyagi helyzetünk elég szegényes. Vagy őrültség?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 18:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mindenkinek köszönöm a biztatást!
2008. dec. 30. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Annak,aki azt irta,hogy még egy éhes szájat betömni azt üzenem,hogy soha nem mondtam 1gyerekemnek se azt,hogy nem kapod meg!Inkább én mondtam le mindenről!És egy cseppet se bánom,mert jobb adni,mint kapni!
2008. dec. 30. 15:08
 13/16 anonim válasza:
0%
Hát akkór te nagyon jól állhatsz anyagilag ha még egyszer sem mondtál a gyerekednek nemet,vagy a segély amit utánnuk kapsz mindent fut?Nekem egy gyerekem van de bizony nekem sajnos sokszor kellet már nemet mondani neki és én is inkább a saját számtol veszem el a falatot,csak tudod ha ennél kevesebbet ennék éhen vesznék.Én sajnos a családin kívűl semmit nem kapok mert "egy gyerek nem gyerek".Bocs de utálom a nagycsaládosokat.
2008. dec. 30. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Na ez szép.... Utálni a nagy családosokat??? Aki már akármilyen családot útál... na mindegy ... nem az kérdés. Én már amúgyis leírtam amit gondolok nekem született nem régen sógorom :)!!! És elég csúnya kifejezés olyat mondani, hogy egy rakás gyereked van... Mi is 3-an vagyunk testvérek és mi is nagy család vagyunk, sőt nem sokára mi is szeretnénk babát, de nem egy gyereket akarok én se. Lehet nekem nem lesz öt gyerekem, de ha lesz, akkor is boldog leszek! És mindent meg lehet oldani ,ha akarja az meber, tény hogy sokan elrettennek, ha azt hallják, hogy valakinek négy gyereke van, vagy öt. De miért ne? És nem kell egyből rossz indulatúnak lenni, hogy biztos segélyből tartja el őket. És nem kell célozgatni se ezzel semmire. Miért ne élhetnének ők boldogan ? Sajnos manapság ebből van a legkevesebb :boldog családokból. Ahol az apa az anya jól meg vannak közösen, szépen nevelik a gyerekeket. Amit tudnak megtesznek értük. Ha már nagyobbak a gyerekek meg kell őket tanítani a kompromisszumokra , megértik. Mi is megértettük, hogy most egyből nem lehet az amit épp kiköhögünk a szánkon, várni kell rá egy kicsit, de megkapjuk. És meg is kapják most is a kicsik. Na mindegy, de szerintem a kérdező már eldöntötte, hogy mi legyen!

És remélem vállal még egy babát, és nagyon boldogok lesznek és nem foglalkozik senki negatív véleményével sem!

Sok sikert a szép , és boldog családhoz!

2008. dec. 30. 16:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Annak,aki azt irta,hogy jól állok anyagilag vagy segélyből élek üzenem,hogy egyik se igaz.Csak meggondolom,hogy mire költök és nem veszek meg mindenféle felesleges dolgot.Hétköznapi átlagcsalád vagyunk.Sajnálom,hogy ilyen szegényes a lelki világod!A szeretet sok mindent megold meg a találékonyság!Te eléggé lelkiszegény lehetsz!Több választ tőled nem kérek,ha lehet!
2008. dec. 31. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia, lett végül ötödik babád?

Én mindenesetre csodállak, akár négy akár öt gyermeked van. És akárhogy is döntöttél, nem őrültség szülni negyven felett többedik babát. :-)

2015. febr. 24. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!