Függ a póz, hogy lány gyerek szülessen?
Nem függ tőle, csak attól, hogy épp melyik hímivarsejt tudja megtermékenyíteni a petesejtet. Annak meg tök mindegy, hogy ti épp hogyan, milyen pózban csináljátok...
Állítólag ez a módszer eléggé beválik, bár sok ismerősöm épp negatív tapasztalatokról számolt be erről: [link]
Vannak pózok, helyzetek, napok, amikor esélyesebb a fiú, máskor a lánybaba megfoganása. Én a ciklus.hu oldalon olvastam erről, a "tudományos háttér" rovatban, vagy valami ilyesmi címet adtak neki.
na megkerestem, íme
Ha lányt szeretnél,igyál sok kalciumot a "felkészülés" időszakában. Aztán a ciklusodban időzítsétek az együttléteket ovuláció előtt 2-3 napra, előtte egy nappal és azon a napon már ne szeretkezzetek. (Azért,mert a lány géneket hordozó spermiumok lassabbak,de tovább élnek,így mire előbújik a petesejt,a fiú spermiumok már rég kihalnak és a lányok pedig akkor érnek csak oda!!)
Nálunk bevált,és ez egyébként tudományosan igazolt tény,hogy így van,annyi,hogy nem 100% természetesen.
Nálunk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!