Miért kérdezik meg, hogy fiú-e vagy lány, amikor tiszta rózsaszínűben vagy szoknyában van a gyerek?
Jó kérdés. :)
Talán azért, mert próbálnak beszélgetést kezdeményezni, ez pedig olyan evidens kérdés... Főleg idősebbek kérdezik. Az én kisfiamnál is megkérdezték, hogy kisfiú vagy kislány, pedig kék body, kék kantáros nadrág, szürke kocsicipő, kék pléd volt rajta. Ráadásul ő fiús fiú kinézetű...
Nem igazán értem én sem!
Tavaly teljesen lányos cuccban volt a kislányom és csuri is volt a hajában, az eladónő mégis megkérdezte kisfiú vagy kislány....nem mondtam semmit, hanem megköszöntük a vásárlást és továbbmentünk. Nem hiszem el, hogy nem lehet látni, ha egy 80 éves néni kérdezte volna meg azt mondom oké, de ők nem kérdeztek soha ilyet!
Én erre azt szoktam mondani,hogy :ááááá fiú csak mindenképp szeretnénk ha homoszexuális,de legalább is biszex lenne:D
Persze ezt csak olyannak aki tudom,hogy érti is a viccet.
Mert se lát, se hall, csak hülyeséget kérdez, mindenképpen mondjon valamit. Én kisfiam, kék ruhában, pici hajjal, teljesen kisfiús fejjel.
Néni: "Jaj, de aranyos, kislány?"
Mondom neki:"nem",
erre ő: "Jaj, pedig annyira szép!"
A kisfiúk nem lehetnek szépek? Nem értem. :))
Jó kérdés!
Kislányomat tologattam a rózsaszín bordó babakocsiban, a kislányomon fodros rózsaszín kis szoknya csat a hájában, mégis sorozatban megkérdezték, hogy :KISFIÚ
Hát komolyan ennél már csak akkor lenne nyilvánvalóbb a neme, ha táblát akasztanák a nyakába kislány felirattal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!