Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet befolyasolni a fiu vagy...

Lehet befolyasolni a fiu vagy lany gyerek szuleteset? Mivel? Milyen modszerek vannak? Ha hajlamos vagyok huvelygombara nagyobb az esely hogy lany szuletik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle mendemonda van,ezekben én nem hiszek.

Van 2 olyan módszer,amelyeket tudományos alapokra helyeztek,ezekben hiszek.

Ebből az egyik az étkezéssel kapcsolatos,amikor is meg van határozva,hogy melyik étkezéssel meyik gént hordózó spermiumnak kedvezünk. Ehez nem annyira értek,de biztosan találsz róla leírást a neten,vagy lesz aki leírja neked.

A másik pedig,hogy a lány kromoszómát hordozó spermiumok lassabban mozognak,de tovább életképesek. A férfi kromoszómát tartalmazó spermiumok pedig gyorsabbak,de kevesebb ideig életképesek.

Ezért: ha lányt akarsz, akkor legalább 2 de inkább 3 nappal ovuláció előtt érdemes szeretkezni

,és utána már nem. Ha fiút szeretnél,akkor pedig maximum 2 de inkább egy nappal ovuláció előtt,és még aznap is ha lehet!

Nekünk ez egyszer már bevált,most még nem tudom,a 7. hétben járok.

2011. jún. 2. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A ciklus.hu-n az ovu előtti 3-4 nap a lányos, az ovu és következő napja 50-50%, az az utáni 3-4 nap pedig fiús.

Én emlékszem, h egy újságban régen még valami holdnaptár is volt, ami mutatta. A kajákról meg csak rémlik vmi, h már olvastam.

2011. jún. 2. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a módszert próbáltuk követni mi is és nekünk is bejött.
2011. jún. 2. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Plusz meg van a lugositas/savasitas is.

Itt le van irva: [link]

2011. jún. 3. 00:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszi szepen a valaszokat!!!

Hany nappal elotte kell elkezdeni az etkezeses modszert?Es ha hajlamos vagyok huvelygombara akkor nagyobb az esely lanyra?

2011. jún. 3. 14:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha hajlamos vagyok huvelygombara nagyobb esellyel szuletik lany mint fiu?koszi!
2011. jún. 30. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is hajlamos vagyok és fiam van.
2011. jún. 30. 04:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálam is gyakori sajnos a fertőzés és fiam lett..

Amúgy én szedtem előtte magnézimumot és kalciumot, mert kislányt szerettem volna :-) Viszont peteéréskor voltunk együtt, ez meg tény :-)

[link]

2011. jún. 30. 07:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2011. júl. 1. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Én hajlamos voltam a gombára, két lányom van.

De nem hiszek benne, hogy befolyásolni lehet.

sok hiedelem van, de a biológia nagyobb úr. Vagy fiú lesz, vagy lány, szerintem ezt a természet dönti el.

De próbálkozni lehet...

2011. júl. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!