Tapasztalatok 3. babát váróknak vagy 3 gyerekes anyukáknak? Valóban nagyobb a poci ilyenkor mint az előzőeknél vagy ez egyénfüggő?
nekem igen:))))))
Már most 12 hetesen nem tudom takarni, na jó nem hordó méretű, de az előzőeknél később látszott.
3-at várom.
Szia!
Én is a 3.at várom!Nekem nem látszik de én már érzem hogy nagyobb a méhem mint előzőekkel.
10hetes
Én is vékony alkat vagyok, bár még csak 7 hetes, kíváncsi voltam kinél hogyan alakul(t) ez a dolog.
Nálunk az elsőnél (fiamnál) nagyon sokáig nem látszott hogy terhes vagyok, a másodiknál (lányomnál) nagyon hamar. Amúgy lehet hogy hülyeség, de már most is van egy kis hasam, ami totál nem szokott. Persze ilyenkor még csak az emésztésre lehet fogni. :)
Egyébként azért kérdeztem, mert akár hány 3. babát váró anyukával találkoztam (7.-8. hónaposak voltak) jó nagy pocijuk volt és azt mondták hogy a 3.-kal mindig nagyobb. Na nem mintha szeretném, majd alakul ahogy alakul, csak hajt a kíváncsiság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!