TSH-nak valóban 1 körülinek kell lennie? Akinek magasabb, soha nem fog sikerülni a baba, ha nem kezelik?
Most már én is kíváncsi vagyok, mert mi is meddőségibe járunk mert mióta abba hagytam a fogamzásgátlót (9 hónapja) csak norcolut után jött meg, magától nem. aztán most megjött az immunológia eredmény, 4,08as TSH. az immunológus szerint majd pár hónap múlva újra megnézik, hátha csak a labor tévedett, gyanús neki.
addig próbálkozzunk,szerinte így is sikerülhet. Már csak az aggyaszt hogy lehet tök feleslegesen tömnek hormonnal jelenleg és eleve sikertelenségre vannak ítélve az inszeminációim (most lesz a 2.)
:(
Valaki hallott már olyat hogy ugrál a TSH?
Amárciusi vizsgálaton 4,07 volt, ahogy már írtam. Közben utána néztem, januárban a mensi 3. napján is csináltak, akkor 1,13 volt. tavaly augusztusban meg 2,22 volt. nem értem :(
most újra megnézték, 3,02. az endokrinológus azt mondta erre nem kell gyógyszer...ha a 3. inszem sem sikerül elmegyek egy másikhoz, mert ez az SZTK-s nem nagyon foglalkozott velem...:(
csak sajnos felénk nem nagyon találni magán endokrinológust :(
nekem sem adott semmit az endokrinológus, azt mondta, erre nem kell.
remélem, igazuk van! mert győrben nincs másik endodoki!!
hát ez a baj, mert Zegen sincs...
de az itteni tuti azt sem tudta mi van, csak ránézett az eredményre, mert amikor vizsgálaton voltam, helyettesítette egy doki és annak mondtam el, hogy babát szeretnék...
magán sincs győrben?
Szia!
nem sikerült a 2. inszem...
viszont tegnap levél jött az endokrinológiáról, küldtek receptet! hogy mivel babát akarunk, kell gyógyszer a 3,02es TSHra!
Múltkor mikor ott voltam csak annyit üzent ki a doki hogy nem kell, határértéken belül vagyok. úgy tűnik most megnézte hogy miért is akartam kivizsgáltatni és mégis adott bogyót!
azaz lehet eleve sikertelenségekre voltak az inszemek ítélve!
hát, jobb későn, mint soha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!