Miért mondják azt, hogy aki nagyon szeretne babát annak nem fog sikerülni, aki nem annak könnyen összejön? Van-e tudományos magyarázata illetve tapasztalatokat is várok.
A "tudományos része" a pszichével függ össze. Mert az agyunk sok szempontból képes hatni a testünkre, és így blokkolhat bizonyos folyamatokat.
Viszont ez azért nem törvényszerű. Nekünk 3 tervezett gyerekünk van, az első lehetséges alkalommal összejöttek. Csak egymásra nézünk, és baba van. :o) Szóval valahogy a pár termékenységével is összefügg ez.
Azért van fordítva, mert pl. egy jó orgazmust "nagyon akarni" elég nehéz. Főleg, ha közben a babán agyal valaki...
első
Mi nagyon szerettük volna a lányunkat és első próbálkozásra össze is jött. Annyit csináltunk, hogy aktus előtt elmentem wc-re, nem ittam sokat előtte direkt, lefürödtünk természetesen, jó hosszú előjáték volt, hosszú szeretkezés, majd mikor vége volt az aktusnak, akkor 1-2 percig gyertyaállásba voltam, majd aludtam reggelig.
Nem görcsöltünk rá, csak egyszerűen szerettük/szeretjük egymást.
Sokan rágörcsölnek az egészre, annyira akarják már, hogy egyszerűen csak csinálják és várakoznak hátha összejön.
Meg ez a hőmérőzés meg miegymás.. kész vicc.. de, akinek ez kell hozzá, hogy 'biztonságban' érezze magát, akkor hajrá.. egyszerűen csak jól kell éreznie magát az embernek. Görcsösen semmit se lehet csinálni.
Én speciel nem a "babgyártás" miatt hőmérőzöm. Mi így védekezünk, már több mint 6 éve... :o)
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!