Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy héten csak egyszer van...

Egy héten csak egyszer van kedvünk együtt lenni, hogy fog így sikerülni a baba?

Figyelt kérdés
Ha nézem lh teszttel, melyik nap a legjobb, a +, vagy a -?
2010. nov. 10. 13:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%

Én nem is szülnék ilyen kapcsolatba.Akkor mi lesz később?Csak egymás mellett fogtok élni, mint két jó barát?10 éves házasok vagyunk a férjemmel, de szinte mindennapos a szex.

Hogy hogy fog összejönni a babád?Így fogalmam sincsen, akkor azt a heti egyet majd akkora tartogatjátok, amikor a teszt akarja?

2010. nov. 10. 13:29
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

1. válaszoló már ne is haragudj, de egyrészt nem ez volt a kérdés másrészt nem gondolod hogy nem minden ember életében ugyanolyan szerepet játszik a szex? Van aki naponta többször, van aki heti 1-szer akarja, baromira nincs köze a szerelemhez ennek, sem a gyermekvállaláshoz. Hihetetlen tapintatlan és buta hozzászólást írtál, ne haragudj de ez így igaz. Vannak nők akik minden nap szexelnének és vannak akik ritkábban, attól még mind a szex, mind a házasélet minősége lehet szuper! Nem az ágytornák száma mutatja a kapcsolat minőségét hanem minden ami benne és mögötte van. De tényleg nem erről szólt a kérdés csak néha olyan nehéz elmenni szó nélkül a bántó és ostoba válaszokon.

Kedves kérdező: természetesen így is összejöhet a baba, bár való igaz kevesebb lehetősége van a kiskatonáknak de ha jókor vagytok együtt (peteéréskor) akkor simán összejöhet :)

2010. nov. 10. 13:41
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Kedves első, a ti kapcsolatotok a szexre épül ezek szerint. Kíváncsi lennék, mit fogtok majd csinálni, ah megöregszetek. A férjed keres majd egy ágytornászt, és te?

Remélhetőleg a ti kapcsolatotokban is több van annál, mint hogy mindennapos a szex, ellenkező esetben elég lapos kapcsolat lehet.

És lehet nem ártana magadba nézni, mielőtt ilyen butaságokat reagálsz egy egyszerű kérdésre, amire a te válaszod értéke a nullához közelít. Minek válaszoltál egyáltalán? Hogy megtudjuk, ti nyúl módjára szorgoskodtok? Gyerek van? Mert meg ne bántódj, de nehezen hiszem, hogy amit leírtál, az valós, és nem csak fantazmagória.

Kérdező, a második válaszadóhoz csatlakozom.

2010. nov. 10. 14:14
 4/17 eszo ***** válasza:
100%

teljesen egyet értek a 2. és 3.-al..

van esély így is a babára..peteérés környékére időzítsetek mindenképpen..

én úgy tudom, hogy az ovuteszt úgy működik, hogy a + napon érdemes együtt lenni és még az első negatívon is..

megy a drukk!

2010. nov. 10. 14:21
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat, sajnos sokat dolgozunk, és szinte csak hétvégén vagyunk együtt nyugodtan, de ettől még nagyon jó a kapcsolatunk, remélem így is sikerülni fog...
2010. nov. 10. 14:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Az első válasszal ne is foglalkozz. Simán összejöhet így is a baba, mi ovu előtt 2 nappal tudtunk együtt lenni és így is sikerült, egy alkalomból. Szurkolok!
2010. nov. 10. 15:09
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem is így jött össze, ne aggódj :)
2010. nov. 10. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
SZIA ÉN IS ELÉG KEVESETT VAGYOK EGYÜTT A PÁROMMAL ÉS AKKOR AMIKOR A FIAM FOGANT PONT EGY HETE HOGY NEM VOLTUNK EGYÜTT MERT A PÁROM TOVÁBB KÉPZÉSRE JÁRT DE AMIKOR HAZA JÖTT ELKAPTUK EGYMÁST ÉS PFF NEKI TERHES IS MARADTAM MÉG A MUNKAHELYEN MÉG NEVETTEK IS HOGY TUDTUK IGY ÖSSZE HOZNI:)UGY HOGY HA AZ IDÖZITÉS JO AKKOR LEHET BABA!!!
2010. nov. 10. 16:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is összejöhet, ha olyan génekkel rendelkeztek, elég sok és életképes, jól mozgó spermája van. Nekünk úgy tanácsolták, hogy ha pozitív az LH teszt, azért legyünk együtt akkortól kb kétnaponta, és ha már nem az, akkor is. De kb ebben a helyzetben én úgy próbálnám időzíteni, hogy inkább az első pozitív LH utáni nap sikerüljön. Szorítok!!

Egy hasonlóan babára váró csaj.

2010. nov. 10. 20:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha csak 1 alkalom lenne 1 hónapban, de az jókor, akkor is sikerülhet, ne aggódj. Szerintem a + utáni napon érdemes próbálkozni, ált. akkor van ovu.
2010. nov. 10. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!