Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy héten csak egyszer van...

Egy héten csak egyszer van kedvünk együtt lenni, hogy fog így sikerülni a baba?

Figyelt kérdés
Ha nézem lh teszttel, melyik nap a legjobb, a +, vagy a -?
2010. nov. 10. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 14:14

Lehet, hogy amit én leírtam, arról te csak fantáziálsz, nálunk viszont ez a valóság.És igen, van gyermekünk is, és ha hiszed, ha nem, nem csak a szexre épül a kapcsolatunk.És lehet itt engem lepontozni, de majd kíváncsi lennék arra, hogy azok a kapcsolatok, ahol csak egy héten egyszer vannak együtt a párok, azok 15 év után is /10 éve vagyunk házasok, de 15 éve együtt élünk/ működnek -e úgy, mint a miénk.Mert igaz, hogy nem a szex a legfontosabb, de anélkül, annak hiányában vagy az egyik, vagy a másik bizony máshol fogja keresni amit otthon nem kap meg.Az én férjem nem megy máshoz "enni, ha itthon már "jóllakott"!

2010. nov. 11. 07:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint érdekes amit írtál, hogy kíváncsi lennél együtt lesznek-e a nem nyúl módjára közösülők is 15 év múlva. Erre a válasz: amennyiben nem a szex a mozgatórugója a kapcsolatuknak, úgy igen! POnt az ilyen mondataidból látszik hogy nálatok viszont a szex, hiszen úgy látom el sem tudod képzelni hogy valaki a napi szex nélkül is képes évtizedeket leélni a párja mellett.

Nem mellesleg (bár baromira nem tartozik ide) de az hogy egy férfi naponta megkapja asszonykát, nem feltétlenük bizonyíték arra hogy ne legyen soha semmi félrelépés, két okból:

1. van pasi aki annyira szexközpontú hogy hiába van mindennap a feleség, nem feltétlenül elég. Van ilyen.

2. Egy idő után ha mindennap megkapja amit akar talán nem lesz elég újdonság, kihívás, hanem mindig a megszokott....ez a félrelépések igen nagy százalékának oka is.

Szóval a napi szex sem feltétlenül garantál semmit.

2010. nov. 11. 07:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves ma 07.46, úgy látom, te viszont nem tudod el sem képzelni, hogy egy kapcsolat a mindennapos szex nélkül is működhet jól. Marha sok fogalmad lehet az emberekről úgy általában, így valószínűleg nem is érted, amit ideírok, de képzeld akkor is jól lehet otthon lakni, ha nem mindennap vagytok együtt. Ugyanis mindenkinek más az igénye. Mi 3 gyereket nevelünk, és 11 éve vagyunk együtt, és hetente egyszer-kétszer bújunk össze, ami mindkettőnknek tökéletesen elegendő.

És képzeld csak, a mi kapcsolatunk valószínűleg akkor is működni fog, ha már egyikünk sem lesz képes a mindennapi ágyjelenetre, mert nem erre épül.

Nem irigylem tőled a mindennapos párnacsatákat, mert én valószínű végelgyengülésben elhaláloznák, tekintve, hogy a két kisebb 4 és 1,5 éves.

De ne gondold, hogy csak az a normális kapcsolat, ami olyan mint a tiétek.

Szerintem meg kellene találni az arany középutat, mert egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy valakinek MINDENNAP legyen kedve szexelni, hulla betegen, lázasan, menstruációs görcsökben fetrengve. Ha így állunk hozzá, akkor már lehet nálatok se havi 30 alkalom lenne, nem? Ha mégis, akkor hurrá, nagyon őszinte lehet az, aki a felsorolt problémák mellett még fickós is tud lenni.

Ha meg mégsem ilyen szép a leányzó fekvése, akkor talán el kellene gondolkodni azon, hogy miért is kell leszólni a másik embert?

Tudod a te hozzászólásod valóban buta és tapintatlan volt, főleg mivel senki életébe nem látsz bele. És a szűklátókörűséged is megdöbbentő, hiszen azt sem vagy hajlandó belátni, hogy másképp is működhet egy kapcsolat, nemcsak úgy, mint a tiétek.

Zárójelben még megjegyezném, hogy jó sok párt ismerek, akik nagyon jól megvannak együtt hosszú ideje, de mégsem ugranak egymásnak naponta, vagyis működhet a dolog ebben a formában is. Nem ártana neked sem elgondolkodni ezen, és utána talán a kérdező felé elrebegett bocs is megállná a helyét.

2010. nov. 11. 08:39
 14/17 anonim ***** válasza:
*elhaláloznÉk, bocsi a hibáért.
2010. nov. 11. 08:40
 15/17 eszo ***** válasza:
egyetértek az utolsóval!!!!
2010. nov. 12. 12:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem akarok az ilyenbe belefolyni, de tényleg felháborító ez az egész...

Mi 8. éve vagyunk együtt a férjemmel, 25-26 évesek vagyunk, és bevallom, bőven elég a heti 1-2...nem csak a sex működteti a kapcsolatot...sőt néha előfordul, hogy ritkábban vagyunk együtt, ő elég sokat dolgozik, megértem, ha hazajön, éjfélig még dolgozik utána már inkább csak az ágyba esik be...ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, vagy nem kíván..nagyon is kíván...van olyan is amikor minden nap összebújnánk:) Főleg mikor ráálltunk a babatémára:) nem bírtunk egymásról leszakadni.....de a lényeg, hogy kedves kérdezőnek is ugyanúgy van esélye, mint bárki másnak, fel a fejjel, buta hozzászólásokkal nem foglalkozni:D

8+1 hetes kismami

2010. nov. 15. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Így van. Ilyenek is, olyanok is az emberek, nem kell, hogy egyforma igényeink legyenek a szexben sem. Ez annyira egyéni dolog! Kár amiatt, mert te másképp élsz mint a kérdező (és sokan mások), másoknak ilyen csúnyán beszólni, kedves első válaszoló!
2010. nov. 15. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!