Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így sikerülni fog vajon a...

Így sikerülni fog vajon a baba, ha így leszünk együtt? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát:

Nekem többnyire későn van ovulációm: 15., 16., 17. vagy 18. napon. Egyszer volt összesen, amikor a 14. napon volt, de többségében utána szokott lenni valamikor az ovum. Szeretnék kisbabát, legszívesebben kisfiúra vágyom.

Eddig minden nap együtt voltunk és így nem jön össze a baba, már kb. 1 éve. Úgyhogy arra gondoltam, hogy ritkítani kéne az együttléteket, méghozzá:

Jó lesz úgy, ha a

12., 13., 14. napokon szünetet tartunk,

15. napon együtt,

16. szünet,

17. együtt,

18. szünet.,

19. együtt vagyunk?

SZERINTETEK ÍGY JÓ LESZ?

u.i.: Amelyik napon együtt vagyunk, ott baj, ha többször vagyunk együtt? Mert az is elő szokott fordulni...

2011. márc. 22. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
A lényeg,hogy minden másnap kell együtt lenni,mert 24-48 óra,amikor teljes értékű spermium van a párodban!Bocs,hogy ilyen csúnyán fogalmazok,de ez a lényeg!És csak 1* kell együttlenni egy nap!
2011. márc. 22. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

És számít az, ha 4 nap szünetet tartunk az ovuláció előtt? Jobb, mintha csak 2 nap szünet lenne előtte, nem?

És ez a 4 nap szünet jó hatással lesz arra is, ha később lesz ovum pár nappal és mégis együtt leszünk addig közben? Vagy már az együttlétből az a 4 nap nem fog számítani, mert kiürül? Csak mert nem tudom pontosan előre az ovu napját. Bocsi, lehet hogy ezt most nem értitek. :)

2011. márc. 22. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Megint Én vagyok!(első)!Szerintem 2 nappal előtte ne legyetek együtt az a lényeg és utána minden másnap!
2011. márc. 22. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát saját tapasztalat, hogy mi is elég sűrűn voltunk együtt és nem jött össze. Apa elment spermavizsgálatra 5 nap szünet után ugye mert úgy kell. Minden oké volt, jó lett az eredménye. Aztán egyik hónapban már untuk az egészet, veszekedtünk is és két hétig semmi, aztán ovu előtt 3 nappal voltunk együtt. Persze megint veszekedés, így soha nem lesz baba... és akkor jött össze. Lehet jót tesz egy kis szünet és látod simán el voltak az ebihalak 3 napig odabent. Hőmérőztem és orvos nézte a görbémet, onnan tudom. Ja és ennek ellenére kisfiú lesz!
2011. márc. 22. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

Neked is köszönöm a választ, ez nagyon hasznos volt a számomra! Így sikerülnie kell!!! :) Most már tudom, hogy miként fogunk próbálkozni, van egy jópár tippem erre! Sikerülni fog!!

2011. márc. 23. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, néha a kevesebb több:) Szorítok, hogy sikerüljön végre!
2011. márc. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!