Így sikerülni fog vajon a baba, ha így leszünk együtt? (Bővebben lent)
Tehát:
Nekem többnyire későn van ovulációm: 15., 16., 17. vagy 18. napon. Egyszer volt összesen, amikor a 14. napon volt, de többségében utána szokott lenni valamikor az ovum. Szeretnék kisbabát, legszívesebben kisfiúra vágyom.
Eddig minden nap együtt voltunk és így nem jön össze a baba, már kb. 1 éve. Úgyhogy arra gondoltam, hogy ritkítani kéne az együttléteket, méghozzá:
Jó lesz úgy, ha a
12., 13., 14. napokon szünetet tartunk,
15. napon együtt,
16. szünet,
17. együtt,
18. szünet.,
19. együtt vagyunk?
SZERINTETEK ÍGY JÓ LESZ?
u.i.: Amelyik napon együtt vagyunk, ott baj, ha többször vagyunk együtt? Mert az is elő szokott fordulni...
Köszi!
És számít az, ha 4 nap szünetet tartunk az ovuláció előtt? Jobb, mintha csak 2 nap szünet lenne előtte, nem?
És ez a 4 nap szünet jó hatással lesz arra is, ha később lesz ovum pár nappal és mégis együtt leszünk addig közben? Vagy már az együttlétből az a 4 nap nem fog számítani, mert kiürül? Csak mert nem tudom pontosan előre az ovu napját. Bocsi, lehet hogy ezt most nem értitek. :)
kedves utolsó!
Neked is köszönöm a választ, ez nagyon hasznos volt a számomra! Így sikerülnie kell!!! :) Most már tudom, hogy miként fogunk próbálkozni, van egy jópár tippem erre! Sikerülni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!