Ti mit tudok leolvasni erről az UH-képről?
Figyelt kérdés
Elvileg vannak cisztáim, de a doki azt mondta, hogy csináljak majd egy terhestesztet. Nem hiszem, hogy lenne baba. Azt mondja lehet alakul valami, de lehet hogy meg fog jönni egy hét múlva. Most nem tudom hogy mi az a valami a méhemben. Az endometrium 5mm. A ciszta az ugyebár a petefészkemben van.
2012. febr. 7. 14:14
21/23 A kérdező kommentje:
NEGATÍV,nem is rakok fel képet.Pedig milyen jó lenne.Azért csináljak még majd tesztet szerintetek?
2012. febr. 8. 07:58
22/23 anonim válasza:
szia.mi lett veled? voltal dokinal?
23/23 A kérdező kommentje:
nem voltam.Eüs ismerősőmmel nézettem meg az UH képet és azt mondja hogy szerinte meg fog jönni és az a valami felritkulás lehet.Mert hogy a petezsák az kör alakú nem ilyen.Péntekem megyek vérvételre és ott viszem a képet magammal.
2012. febr. 9. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!