Ti mit tudok leolvasni erről az UH-képről?
Elvileg vannak cisztáim, de a doki azt mondta, hogy csináljak majd egy terhestesztet. Nem hiszem, hogy lenne baba. Azt mondja lehet alakul valami, de lehet hogy meg fog jönni egy hét múlva. Most nem tudom hogy mi az a valami a méhemben. Az endometrium 5mm. A ciszta az ugyebár a petefészkemben van.
dec. 6-n menstruáltam utoljára.dec.ben nem volt peteérésem.A reggeli tesztet megnéztem.Azt is szellemcsíkosnak látom.De szerintem odaképzelem,mert csak fény felé forgatva látok halványan valamit.Nem lehet hogy ez valami vetületi hiba a képen? Hazaértem és bescanneltem mind a 3 képet.
Szia!
Szerintem az a terhesség, ami UH-n már látszik, nem halvány pozi tesztet eredményezne, hanem szép erőset akár délutáni pisiből is. Számomra az uh képek bármit jelenthetnek, de nekem a petezsákok mindig szabályosak voltak, és egy ekkora magzatnak már egészen babaformájúnak kéne lenni, nem egy pacának. :-(
Bocsi az őszinteségért. Én végig szoktam nézni az ultrahangokat, és amikor a doki keresgél, érdekes alakzatokat szoktam látni. ezek semmit sem szoktak jelenteni. :-( Egy HCG vérvétel mindent eldöntene azonnal. Nem értem, mire vár a dokid. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!